Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le ezt?
Beszélgetek egy lánnyal, akiről kiderült hogy nem csak a fiú nemhez vonzódik.
Tök jól elvagyunk, meg van a kémiai is, csak ez most egy hidegzuhanyként ért. Hogyan reagálnátok le ezt?
Egészségetekre akkor.
Ugyan azon a véleményem vagyok, mint az egyik előttem lévő.
+ már írta, hogy nem tudná hogy hűséges maradna-e. Én pedig nem pár hetes kapcsolatra vágyom, hanem hosszútávra tervezek, de kinek mi.
Ugyan ezt gondolom, ez van, majd talán legközelebb.
Köszi a válaszokat. :D
13 Dehogy gondolod te ugyanezt, egy balek vagy, akinek teletömik a fejét!
Miben más egy nő? Gyengédebb stb oké ez erős ütőkártya, de ha a csaj kiélte magát és téged szeret, veled állapodik meg, akkor nem fog elhagyni, mert most erre gondolt.
Kérdező, én biszex vagyok és tartós hosszútávú kapcsolatban élek a párommal (férfi). Igaz félig távkapcsolat mert csak heti 1x tudunk találkozni vagy a hétvégére. Szóval minden akarat kérdése
18L
Szerintem hallani akartok egy biszex lánytól is véleményt:D
Volt barátnőm és barátom is
Nagyon szerelmes voltam, nem hagytam volna ott őket semmi pénzért egy ellenkező neműért mert "ők nem tudták megadni azt amire vágyok".
F*szság
A szerelem nem ilyrn
Ha meg nem vagytok szerelmesek akkor minek kell hosszútávra tervezni?
Ezzel magatokat gyilkolnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!