Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le ezt?
Beszélgetek egy lánnyal, akiről kiderült hogy nem csak a fiú nemhez vonzódik.
Tök jól elvagyunk, meg van a kémiai is, csak ez most egy hidegzuhanyként ért. Hogyan reagálnátok le ezt?
7-es, azért férfiként megadhatom a lánynak azt amire egy férfitől vágyik. Azonban azt nem tudom megadni neki amiért egy nő iránt vonzódik és amire egy nőtől vágyik. Szóval nem pont ugyanaz.
4-es voltam.
Az Én viszontválaszomat pedig megválaszolta a hetes.
#1 vagyok.
A 3-as felállás részben vicc volt :D
De gondolkozzatok már, attól, hoyg vaalki biszexuális , miért ne lehetne komoly a kapcsolatban? :D Barmikor elhagyhat egy masik jobb pasiert..
Amúgy meg pont, hjogy előnyös a 3-as szex ebben az esetben. Mert a csaj is kiéli a vágyát, mega pasi is, az isten lábát fogtad meg kérdező! Legyen már eszed , használd ki. Te szerintem a pö**ödtől félsz, hogy nem fog felállni. Volt biszex csajom vmi isteni volt vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!