Hogy reagàlnàtok le ezt?
volt egy taxis. Neki elsőbbsège volt, de 40 m re jàrt ahova fordultam torlódàs volt. kifordultam, ő gàzt adott ès majdnem nekem jött...
erre zàró vonalon bejött mellèm hogy ès kiabàlt az elsőbbsège miatt.... erre csak annyi volt a vàlaszom:"Zàróvonal vonal van, ès jön szemből a rendőr"... erre lekapcsoltàk...
Nem voltatok elsőbbségi viszonyban. Sokan elfelejtik, hogy az elsőbbség nem azt jelenti, hogy feltétel nélkül szabad utad lesz a kereszteződésben. Csak annyit jelent, hogy nem kényszeríthetnek hirtelen fékezésre/irányváltoztatásra.
Szerintem teljesen jól reagáltál, megérdemelte az idegbeteg taxis.
Ilyen szempontból nincs különbség a stop és macisajt között, nem "erősebb" a stop tábla. Stop táblánál sem jogos.
Messziről láthatta, hogy ott vagy, nem kellett hirtelen fékeznie vagy kitérnie, tehát az elsőbbsége nem sérült. Az, hogy ő szándékosan nem lassított, hogy veszélyeztethessen, az már a saját hülyesége.
Abban igazad van, hogy felesleges leállni vitatkozni egy ilyen agresszív barommal. Úgysem tudod meggyőzni.
Intesz egy bocsit, hogy megnyugodjon a kis törékeny lelke és mész tovább.
6# azèrt az a rèsz bennem isbennem volt, hogy lesatuz, az a rèsz hogy direkt lassan menne előttem megint nem izgat, mindig +15 percet ràszàmolok az útra hogy ne siessek, illerve belvàrosba +30.... így az ilyen dolgok nem izgatnak fel, ès tiszta marad a fejem...
Elnèzèst nem fogok kèrni ha szerintem nincs igaza, hameg jól indulattal (tudom 4 ès 2 vàlasz) igazat adnànk neki, a zàrovonal àtlèpès miatt csak azèrt hogy ugasson velem, azèrt se kèrek elnèzèst... ez az èn vèlemènyem, lehet nem a legjobb megoldàs, de sztem ezzel se igazat nem adok neki, meg se sèrtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!