Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyenre mit reagálnátok?

Ilyenre mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Hogy mialatt mentek autóval, hirtelen kihajt oldalról elétek egy biciklis és nagyot kell fékezni hogy ne üssétek el, majd amikor rádudáltok bemutat a középső ujjával és beszól valamit. Felbosszantana ez?
2017. okt. 21. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Mikor kielőzném, lehúzott ablaknál egy "mivan meg akarsz halni" mondattal lerendezném.

Aztán elfelejteni és menni tovább mert ez mindennapos.

2017. okt. 21. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmit,mennék tovább.Én inkább kerülöm a bajt,úgyis megtalál az magától is

Mégis milyen reagálást vársz? Ha kiszállok és megver akkor én járok rosszul.Ha kiszállok és megverem akkor is én járok rosszul mert rendőrségi ügy lesz belőle.Akkor járok csak jól ha leszarom és megyek tovább

2017. okt. 21. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha azért kell nagyot fékezni, mert nem adtam meg neki az elsőbbséget, akkor mocskosul elszégyellném megam (ez ugye nem derül ki a kérdésből).

Ha azonban ő hajt ki elém féktávon belül, akkor fellököm, ott rohadjon meg. Ha ő szarik a saját életére, én mit foglalkozzak vele? Persze csak ésszel, az autóban ne keletkezzen komoly kár, meg aztán életben is kell maradnia, különben hogyan téríti meg az autóban keletkezett kárt, ugye.

Meg aztán youtube-on jól mutat a repülő kerékpáros.

2017. okt. 21. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Hármas, ilyen beteg hozzáállással pont neked kellene biciklit vezetned autó helyett, megnézném, mennyire tetszenének neked a repülő bringások... ifdióta fåsz.
2017. okt. 21. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert miért is? Szoktam bringázni (nem is keveset), és érdekes módon képes vagyok a kresz betartására. Ez többek között abból is látszik, hogy még nem okoztam balesetet, sem balesetveszélyes szituációt.

Fenntartom azt a véleményemet, hogy ha egy kerékpáros (motoros, autós, szobafestő, bárki) szarik a saját életére és biztonságára, akkor nem az én feladatom dafke vigyázni rá.

2017. okt. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!