Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy ilyen "megszerevezett" randiba?
Leírom a sztorit, de lehet, hogy hosszú lesz XD
Van apámnak egy ismerőse. És az ismerősének egy fia. A srác amúgy nem messze lakik tőlünk. Pontosabban 3 házzal odébb.
Apukám mikor találkozott ezzel az ismerősével, megkérdezte tőle, hogy az az ő fia-e? És az ismerőse pedig igennel felelt, majd elkezdett panaszkodni, hogy de nincs senkije a srácnak és fogalma sincs, hogy mikor lesz felesége, gyerekek stb.
Apám azonnal kapott az ötleten és beajánlott neki. Mármint a srác apjának. Nem voltam ott, de elmesélte. Persze felháborodtam, mert nem vagyok valami tárgy. De ugyanakkor amúgy bejön a srác.
Szóval igen, az apjának be lettem ajánlva. A sráccal amúgy max köszönünk egymásnak. Most ma meg elhívott randira XD és kb 1 hete ha lehetett ez a "ajánlatos" incidens. Szóval kicsit sem átlátszó....
De szerintetek elmenjek?
Igent mondtam, de kellemetlenül érzem magam. Kicsit félek, hogy a srác nem is akar tőlem semmit csak apai nyaggatásra belement.
És mi van ha mind a kettő?:DDD
amúgy elég visszahúzódó ő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!