Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Endometriózisban szenvedek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Endometriózisban szenvedek. Ez lehet a barátom miatt van?

Figyelt kérdés
Mindig gumi óvszerrel védekeztünk, és mindig nagyon ügyeltünk a higiéniára. 30 éves vagyok, és gyerekem sincs még. Az orvosom szerint ha nem műtenek meddőség is kialakulhat, bár amúgy is megműttetném magam. Másoknak olyan simán megy minden, fűvel-fával kefélnek, még sincs semmi bajuk nőgyógyászatilag. Míg én egész életemben csak 3 férfival voltam együtt. Anyám szerint a szex az egészségtelen, és nem kár érte, ha nem lehet gyerekem, ha véletlenül úgy alakulna. Na meg mások már egyből felcsináltatják magukat, és egyből össze is jön a gyerek. Nekem meg már ennyi évesen ilyen bajom van.
2021. szept. 1. 22:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Jézusom de buta vagy. 2 perc google és kiderül. Gondolom te is valláskárosult vagy mint az anyád, hogy a szexre fogod...

Az endometriózis egy veleszületett (valszeg öröklődő) krónikus betegség!! K****ra semmi köze a szexhez.

Azt meg már csak megemlítem, hogy ha 30 évesen diagnosztizálták, abból 99% hogy nem lesz saját gyereked...

2021. szept. 2. 11:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Évente járok vizsgálatokra, most fedezték ezt fel nálam.
2021. szept. 2. 11:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
És? Attól még nem fertőző betegség. Ez akkor is egy genetikai defekt, ami egyik pillanatról a másikra elojohet. Én is világ életemben ittam a tejet baj nélkül, egy éve viszont laktóz érzékeny lettem. Akkor most mondjam azt hogy biztos az új párom miatt?
2021. szept. 2. 11:54
 24/24 anonim ***** válasza:
94%
Én endometriózisos vagyok 10 éve, kétszer műtöttek, kicsivel idősebb vagyok mint te. Ezt nem lehet elkapni, nem a szex okozza. Anyudat tedd a google elè..
2021. szept. 2. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!