Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak? Ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Ebben az esetben párkapcsolat céljából teljes egészében kizárnátok a lányt?

Figyelt kérdés

Negativ dolgok:

Egy betegség miatt természetes úton nem lehet gyereke. Sokszor rosszul van, fájdalmai vannak, bélrendszeri problémái.

Pozitiv dolgok:

Kívülről nem látszik, hogy beteg lenne. Vékony, csinos. Főiskolát végzett, tanult lány.

2020. dec. 13. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Valószínűleg igen, bár a szerelem sok mindenre képes.
2020. dec. 13. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Az hogy nem lehet gyereked, az inkább előny. Kevés férfi akarja igazán a gyereket, a legtöbben csak azért csinálják fel az asszonyt hogy ne károgjon.

A gyakori rosszullét és bélprobléma meg nem ritka. Van több gluténérzékeny, tejallergiás barátnőm, (rendszeres hasmenésekkel) mindnek van pasija.

2020. dec. 13. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hiszem igen, nem csak ettől függene a dolog.
2020. dec. 13. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Annál a férfinál biztos nem hátrány, aki nem akar gyereket, annak aki akar viszont igen. De ha később derült volna ki, hogy a páromnak nem lehet gyereke mellette maradtam volna, mert szeretem és ő a legfontosabb nekem, nem is hittem hogy találok olyan nőt, mint ő.
2020. dec. 13. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kulcsszavaknál látom az endót. Ez nem feltétlenül jelenti, hogy nem lehet gyereked, mivel ha megműteted magad (méhnyálka összenövéseket szétválasztják, esetleges csokicisztát is eltüntetik), akkor utána elég nagy sikereket szoktak gyereknemzésnél elérni.

Másfelől ha szerelmesek vagytok, és nem jön össze, de mindenképp szeretnétek gyereket, akkor az örökbefogadás is opció tud lenni.

2020. dec. 13. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a negatív dolgokhoz még sorolnám, hogy azt hiszi ezek miatt lesz szerethető, és értékes:

"Pozitiv dolgok:

Kívülről nem látszik, hogy beteg lenne. Vékony, csinos. Főiskolát végzett, tanult lány."

És milyen mint ember?

Tudom, nem feltétlen kapcsolódik úgy a kérdéshez mint várod, de gondolatébresztőnek szánom.Hisz a szeretet nem ezektől függ, és az ami összefűz.

2020. dec. 13. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Kívülről nem látszik, hogy beteg lenne. Vékony, csinos. Főiskolát végzett, tanult lány."

Ennyi? Külsőségek a pozitív? Hát fiam, neked sem ajánlott egy normális kapcsolat

2020. dec. 13. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne gond, jó páros lennénk, ha korban összeillenénk. Nekem is van gondom, így esélytelen vagyok az egészséges nőknél...
2020. dec. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!