Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom elég jól keres ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom elég jól keres ,de soha semmi drágább dolgot nem kaptam ajándékba, akkor valójában nem gondolja velem komolyan?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az exének drága ékszereket vett, én viszont soha semmit nem kaptam tőle pár testápolón kívül

2021. aug. 30. 16:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok szegény ember és nő vagyok. Az ajándékom értéke mindig a pénzem mennyiségétől függ. Nekem ez teljesen egyértelmű. Te szegény emberként valószínűleg nem tudod ezt úgy érzékelni. Mivel én is voltam már szegényebb és idővel jutottam el erre a szintre, így tudom, hogy mindig az adott anyagi helyzetemhez viszonyítva ajándékozok. Régen nem vettem a páromnak random ajándékot, most pedig csak úgy megveszek neki valamit, amit látom, hogy nagyon tetszik neki, mivel nem vág földhöz. Mondjuk mindegy, hogy pl. 10 ezer forintból veszel 1000ft ért ajándékot vagy 200 ezerből.

2021. dec. 29. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!