Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom elég jól keres ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom elég jól keres ,de soha semmi drágább dolgot nem kaptam ajándékba, akkor valójában nem gondolja velem komolyan?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az exének drága ékszereket vett, én viszont soha semmit nem kaptam tőle pár testápolón kívül

2021. aug. 30. 16:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Mondd el neki kerekperec, hogy téged bánt, hogy az exét sokkal jobban elhalmozta. Az ajándékozás is egy szeretetnyelv, persze, hogy szarul esik, ha ilyen fukar veled szemben.
2021. aug. 30. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Ilyenkor miért nem jönnek a kommentek, hogy "az a múlt, ez meg a jelen"?:D
2021. aug. 30. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csak simán soher.
2021. aug. 30. 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

És te ezt mivel viszonozod? Elég tisztességtelen ez a "gazdagabb fizessen, ezért van" mentalitás, mondom ezt úgy, hogy én szegény ember vagyok, de sosem értettem ezt az "akinek van, annak kötelező rám költenie" mentalitást.

Vajon fordított helyzetben is tetszene ez? Nem derülhet ki, mert nem történik meg és így nem is lehet bizonyítani egyik lehetőséget sem.

2021. aug. 30. 19:55
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem, hogy a kérdező itt többszázezres ajándékokat várna el. De ha a párom millió felett keresne és mondjuk a szülinapomra egy szál rózsát kapnék és az étteremben is csak felesben lenne hajlandó fizetni, annak ellenére, hogy én harmadannyit keresek, akkor elgondolkoznék rajta, hogy mennyire vagyok fontos neki.

2021. aug. 30. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem is bántana. Nyilván nem arra gondol a kérdező, hogy folyamatosan halmozza el drága dolgokkal és komoly anyagi terheket viseljen a férfi, de az szerintetek mit mutat, hogy egyrészt tízszer annyit keres, mint ő, és kiszúrja a szemét egy testápolóval, másrészt, az exnek megvett mindent is jó sok pénzért...

Azt hogy az ex anno kihasználta, nem a mostani párján kell leverni. A kérdezőnek mégis mi köze ehhez? Ennyi erővel a kérdező is jöhet azzal, hogy akkor ő meg soha nem főz semmit a pasinak, mert az ő exe egy hálátlan dög volt. Vagy soha nem öltözik fel csinosan a mostaninak, mert az ex nem értékelte. Menjen el pszichológushoz az ilyen, ha ennyire nem képes feldolgozni.

2021. aug. 31. 00:12
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Ez megint az a dolog, hogy az életben csak házasodni kell jól és onnantól - "minden megvan oldva" a másik által. Végül is elég sok ember él eszerint - mindkét nem - csak tudnám, hogy minek költik hozzá a sok-sok hazugságot?

2021. aug. 31. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
17-es, akkor ha szerinted ennyire egyszerű az élet, te is házasodj "jól" és akkor boldog lehetsz, nem kell idejönni kiírni a frusztrációdat.
2021. aug. 31. 15:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
17: a párkapcsolat az nem egy üzleti tranzakció... aki így látja, az maradjon egyedül. Normális esetben, ha valakit szeretek, annak szeretném, hogy könnyebben menjen a sora, ha látom, hogy tisztességesen dolgozik, de nem jut egyről a kettőre, vagy szüksége lenne segítségre, segítek neki. Méltányosság. Voltam nőként is olyan kapcsolatban, hogy több, mint kétszeresét kerestem a pároménak, és nem álltam neki centivel meg számológéppel számolni azt, hogy max. 50%-ot fizetek, mert különben kihasznál, gyááááá... igenis vettem neki dolgokat, amikor láttam, hogy az életminőségét javítaná, de neki nem feltétlenül telik rá, vagy nagy spórolással, nem garasoskodtam pl. kirándulásokon, szórakozásnál a pénzzel. És nem bántam meg, nem is keseregtem és szívtam miatta a fogam. Mert szerintem ez a normális hozzáállás egy kapcsolatban, ha SZERETEM a másikat. Nyilván, azt sem kell hagyni, hogy a másik kihasználjon, de a "milliomos párom meghív vacsizni, és nem hajlandó sosem kifizetni a részem" meg "az első tusfürdőt, amit meglát a tescóban, megveszi nekem, bele sem gondolva, hogy én azt szeretem-e", az azért nem a "eglszséges mértékben tudatosan ügyelek arra, hogy ne kopasszanak meg" kategória, hanem a fillérb...ás és a másik megalázása.
2021. aug. 31. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Na én épp ezért nem akarok semmit sem tudni az exekről. Olyankor már mindig van egy viszonyítási alap, kinek van kedve ezzel kínozni a saját lelkét. Az is lehet, hogy a párodnak már benőtt a feje lágya, esetleg vannak tervei, spórolósabb lett vagy bármi oka lehet. Szerintem ha ennyire bánt, akkor vegyél neki te is egy testápolót és kvittek vagytok. Én tennék egy vicces megjegyzést is, hogy miért ezt kapja aztán akkor majd észre veszi, hogy kicsit alább adta a kelleténél. Ha ezek után sem változik, akkor lehet, hogy nem vesz komolyan, de az is lehet, hogy csak fel kéne nyitni a szemét. 25/L
2021. dec. 20. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!