Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom elég jól keres ,de soha semmi drágább dolgot nem kaptam ajándékba, akkor valójában nem gondolja velem komolyan?
És te ezt mivel viszonozod? Elég tisztességtelen ez a "gazdagabb fizessen, ezért van" mentalitás, mondom ezt úgy, hogy én szegény ember vagyok, de sosem értettem ezt az "akinek van, annak kötelező rám költenie" mentalitást.
Vajon fordított helyzetben is tetszene ez? Nem derülhet ki, mert nem történik meg és így nem is lehet bizonyítani egyik lehetőséget sem.
Nem hiszem, hogy a kérdező itt többszázezres ajándékokat várna el. De ha a párom millió felett keresne és mondjuk a szülinapomra egy szál rózsát kapnék és az étteremben is csak felesben lenne hajlandó fizetni, annak ellenére, hogy én harmadannyit keresek, akkor elgondolkoznék rajta, hogy mennyire vagyok fontos neki.
Engem is bántana. Nyilván nem arra gondol a kérdező, hogy folyamatosan halmozza el drága dolgokkal és komoly anyagi terheket viseljen a férfi, de az szerintetek mit mutat, hogy egyrészt tízszer annyit keres, mint ő, és kiszúrja a szemét egy testápolóval, másrészt, az exnek megvett mindent is jó sok pénzért...
Azt hogy az ex anno kihasználta, nem a mostani párján kell leverni. A kérdezőnek mégis mi köze ehhez? Ennyi erővel a kérdező is jöhet azzal, hogy akkor ő meg soha nem főz semmit a pasinak, mert az ő exe egy hálátlan dög volt. Vagy soha nem öltözik fel csinosan a mostaninak, mert az ex nem értékelte. Menjen el pszichológushoz az ilyen, ha ennyire nem képes feldolgozni.
Ez megint az a dolog, hogy az életben csak házasodni kell jól és onnantól - "minden megvan oldva" a másik által. Végül is elég sok ember él eszerint - mindkét nem - csak tudnám, hogy minek költik hozzá a sok-sok hazugságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!