Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valójában a férfiak szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában a férfiak szeretik a sárkány nőket?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert megy a panaszkodás, hogy az asszony így, az asszony úgy, mindig megmondja a tutit, nem hagy békén, stb. de mintha a szelíd(ebb), kedves(ebb) nőket meg nem becsülnék.

#sárkány nők #kedves nők
2021. jún. 26. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Engem kivégezne egy ilyen nő, de élvezném👣.
2021. jún. 26. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Én sem értem. Van egy férfi "barátom" (érzelmileg több annál, de nem szexelünk). Feszt szidja a feleségét, tényleg egy elmebeteg hárpia a nő, ismerem a rokonságukat is, mindenki szidja szerencsétlent, mint a bokrot. És mégis vele van ez az ökör már több, mint 20 éve. Valamit tudnak ezek, vagy én nem tudom.
2021. jún. 26. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
2-es, nem olyan könnyű kilépni egy kapcsolatból. Saját tapasztalatból mondom, a másikat szeretheted annak ellenére is hogy "hárpia". Mikor pedig szakítasz egy darabig még ott a kötelék, kell hozzá sok önfegyelem.
2021. jún. 26. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Persze, elhiszem. Én is éltem borzalmasan fosh kapcsolatban, ami már az elejétől az volt, de én csak 5 évig húztam. Persze nem voltunk házasok, nem volt gyerek, ez mind nehezíti a válást, megértem. Csak mégis furcsa. 15 éve a nő meg is csalta a férjét, de együtt maradtak, mert volt egy 3 éves kislányuk. Most már 43 éves az ismerősöm, gondolom úgy van vele, hogy annyira nem sz.r, hogy új életet kezdjen ennyi idősen.
2021. jún. 26. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Mer a hárpia nő a bántalmazo pasival egyenlő.

Ha leépited a parneredet akkor az csak nehezen tud kilépni föleg ha usarolási alapnak ott a gyerek.

2021. jún. 26. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Köszönöm. Az első mondatod érdekes.

Ahogy sok embernek az elérhetetlen partner a vonzó, úgy gondolom sok embernek a vmilyen szempontból uralkodó.

Persze szívesen olvastam volna egy férfi véleményét arról, hogy mi a jó a sárkány feleségben/élettársban, de gondolom ilyet nem fogok látni.

2021. jún. 26. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

"de mintha a szelíd(ebb), kedves(ebb) nőket meg nem becsülnék."

Én körömben pont azokat imádjuk, a szelíd, ártatlan, normális, félénk nőket.

A sárkányoktól menekülünk. A barátomnak sárkány a nője, és véletlen gyereke lett vele, brutális miket nyom le. Sok ordítozás, uralkodás, zsarolás a gyerekkel. De elmondom az én érzésemet, ami talán ehhez közeli.

Nekem tetszik, ha kicsit "hercegnős" a lány, hogy követeli, hogy legyek vele, hogy ne beszéljek mással, hogy egész napot vele töltsem. Ezekből azt érzem, hogy annyira szüksége van rám, fontos vagyok neki, hogy még agresszívabban is fellép. Ez megerősíti bennem, hogy értékes és fontos vagyok, hogy ennyit jelentek a számára, hogy heves érzelmeket váltok ki belőle, és magáénak akar tudni, tehát biztos jó vagyok. Persze, ezt kordában tartom a másik személyben, ha már kemény hiszti vagy sírás lenne, nekem nem imponálna, de egy kis tüzességet szeretek.

2021. jún. 26. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:

6. Általában az ilyen jellegű kapcsolatok a felelősség nem vállalása miatt alakulnak ki nem hajlandóak félvállain a döntéseiket.

Legyen mindenért a másik a hibás.

számtalanszor végignéztem ahogy apám a sárga földig lehordja anyámat mégis amint elment otthonról lehetet hallgatni hogy ki mindenki hibás csak ö nem felelőse semmiért.

Bár ez férfi papucsnö felállás gondolom fordítva is igy működik a dolog.

2021. jún. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!