Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sárkány vagyok ezért?
Figyelt kérdés
Páromnak sokkal több szabad ideje van mint nekem, de én még igy is szakitok rá időt, ha fáradt vagyok akkor is sokszor. Mostanában keveset találoztunk, és amikor lett volna rá lehetőség ma akkor neki nem volt kedve. Én nagyon mennék valahova menjek egyedül? Menjek el max nem szólok neki hogy ne tűnjek hisztisnek. Kicsit kiakadtam de mindegy, úgy érzem én többet adok bele mostanában.2015. aug. 31. 16:38
1/2 anonim válasza:
A "nincs kedve találkozni" és a "nincs kedve programot csinálni" között azért nagy különbség van. Ha a második lehetőség áll fent, akkor még mindig lehettek otthon együtt, filmezhettek, főzhettek, ilyesmi. Ha meg tényleg nem akar találkozni veled, akkor nem is kell, menjen, amerre lát :D
2/2 anonim válasza:
Mással baszatja magát csak te vak vagy és nem veszed észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!