Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? Ezért nemlesz soha senkim?
Figyelt kérdés
Minden pasi akivel több időt töltök aztmondják túl rendes vagyok, szerethetö vagyok, belémis szerettek ketten igy csak mivel duci vagyok egyikse akart járni. :/ most tényleg a szerelem ennyit ér ha külső nincs a toppon?
Bár már elhatátoztam hogy lefogyok teszek is érte és megmutatom ezeknek a csávóknak kit vesztettek el.
2015. aug. 16. 19:01
1/19 anonim válasza:
Ha van kedved ismerkedni írj, nekem volt már egy kövér barátnőm anno. Engem nem zavarna.
3/19 anonim válasza:
Írhatsz, ha gondolod, én szívesen megismernélek :)
4/19 anonim válasza:
Leírhatnád hány kilósra dagadtál.
6/19 anonim válasza:
Elég sok kövér nőnek van párkapcsolata, szóval csupán emiatt nem hiszem, hogy örökre egyedül maradnál.
7/19 anonim válasza:
Ha ezek a fiúk elfogadtak volna ducinak akkor örökre olyan maradnál,inkább legyél nekik hálás és ha lefogytál járj az egyikükkel.
8/19 A kérdező kommentje:
7 ha lefogyok sem fogok egyikükkel sem járni mivel nekem nem kell olyan aki csak azért szeret ahogy kinézek
ha így nem szeretnek úgy se szeressenek ;)
2015. aug. 16. 19:54
9/19 anonim válasza:
Szerintem nincs igazad.Nem neheztelhetsz valakire azért mert nem szeretne kövér barátnőt,ez igazságtalan velük szemben.Ők elismerték,hogy jó fej vagy és díjazták a személyiségedet,de nem akarnak ágyba bújni egy kövér lánnyal.Ez nem számít jellemhibának,egyszerűen ilyen az ízlésük és neked ezt el kellene fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!