Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most komoly? Ezért nemlesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly? Ezért nemlesz soha senkim?

Figyelt kérdés

Minden pasi akivel több időt töltök aztmondják túl rendes vagyok, szerethetö vagyok, belémis szerettek ketten igy csak mivel duci vagyok egyikse akart járni. :/ most tényleg a szerelem ennyit ér ha külső nincs a toppon?

Bár már elhatátoztam hogy lefogyok teszek is érte és megmutatom ezeknek a csávóknak kit vesztettek el.

2015. aug. 16. 19:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9 most egy példát hozok fel: ha megég a fél testem valamilyen balesetben ezek a fiúk egyből otthagynának mert nekik csak a test a fontos....

jó most nem a legjobb példa volt de csak, hogy értsd

2015. aug. 16. 20:10
 12/19 A kérdező kommentje:

egyébként meg sajnos képesek lettek volna megdugni :/

csak nekem volt eszem és nem mentem bele ;)

2015. aug. 16. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Tényleg nem jó példa.

Ha úgy ég meg a tested,hogy már együtt vagytok akkor veled maradhat mert szeret,de ha az égés után ismered meg akkor nem haragudhatsz rá azért mert nem akar veled kapcsolatot.

Értsd meg nem csak a tested kell nekik,de a tested is része a csomagnak és ha a tested nem tetszik nekik akkor hiába klassz a személyiséged.

Te neheztelhetsz ezekre a fiúkra ha akarsz,de nincs igazad ha így teszel.

Nem kell tökéletes test egy kapcsolathoz,de ha kövér vagy akkor csak kevés fiú közül válogathatsz.

Nem értem ez miért háborít fel téged,ez így természetes.

2015. aug. 16. 20:18
 14/19 A kérdező kommentje:
nem háborítana fel ha megmondanák és ennyi de nem előszőr kihasználnak majd utána közlik velem :/ ez így nem fer
2015. aug. 16. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Ne keseredj el, várj! Van aki kifejezetten a telt nőket kedveli. Saját tapasztalat, 28 év boldogság együtt, a férjem nem duci! Igazad van, vagy elfogad és szeret így, vagy sehogy. Ha fogyni akarsz, azt tedd magadért, ne másért!
2015. aug. 16. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne azért add le a kilókat,hogy megmutasd a csávóknak hanem,hogy szép legyél és helyes pasit találj.

A kérdésben nem írtál arról,hogy genyók is voltak veled.

Egyébként van olyan,hogy egy pasi megpróbál elfogadni egy lányt olyannak amilyen,de ez nem mindig sikerül sajnos és ez fordítva is megtörténik természetesen.

Érdekelne mennyire vagy duci,a múltkor találkoztam egy lánnyal aki az állította magáról,hogy túlsúlyos és kiderült,hogy tök jó alakja van csak ő látja magát kövérnek.

2015. aug. 16. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. aug. 16. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek kizáró ok. Volt már duci párom és szerettem, más miatt nem működött végül.
2015. aug. 16. 23:29
 19/19 anonim ***** válasza:
12-14 körül lehet maximum, 2-en is bele szerettek, de a teste miatt nem jártak vele. Mi van???
2015. aug. 17. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!