Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom elég jól keres ,de soha semmi drágább dolgot nem kaptam ajándékba, akkor valójában nem gondolja velem komolyan?
Csak ez egy ördögi kör. Ha többet nem adsz bele mindent egy kapcsolatba, akkor annak szerinted jó vége lehet?
3 éve vagyunk együtt.
Én 10-szer kevesebbet keresek nála mégse sajnálom rá a pénzem.
Ő viszont szerintem letud engem annyival, hogy az útjába tévedő első boltba megvesz vm-t.
Amúgy való igaz, h az exe jól lenyúlta.
Nen az ajándék nagysága a lényeg. Hanem az hogy az személyre szabottan neked szól e.
Én exem volt ilyen, a volt feleségének mindent megvett, még akkor is mikor velem volt. Karácsonykor a volt feleségének vett egy új mobilt 400 ezerért merthogy neki az mekkora vágya stb stb...
Én kaptam egy parfümöt ami kb 2000 forint volt, és olyan ocsmány szaga, hogy az valami fuu. Otthagytam nála, és nem azért mert olcsó volt, hanem azért mert arra sem emlékezett hogy én melyiket szeretem( teljes ára 6000 forint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!