Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek?
Sziasztok! Nagyjából már 6-8 éve ismerek egy házaspárt, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolok, fontosak az életemben. A férfivel nagyjából ugyan ennyi ideje folyamatosan minden nap beszélünk online, nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk, viszont mostanában nagyon gyakran heti legalább egyszer, szexuális álmokat álmodok vele. Ő ezt nem tudja, hogy vele álmodok ilyeneket, viszont az utóbbi pár hónapban elkezdtünk flörtölgetni is, én nagyon szeretem a feleségét is és kérdeztem tőle, hogy ő mit érez, hogy így beszélget velem, amire ő azt mondja mindig, hogy “hűséget fogadtam, nem vakságot és némaságot”. Sokszor látom, amikor élőben találkozok velük, hogy megnézi a többi nőt is. Ők már régebb óta együtt vannak, lassan negyven éve, nagyon fiatalon házasodtak össze.
Sejtem, hogy páran mindenfélének elfogtok hordani, és azt is fogjátok mondani, hogy miért nem tiltom le? De ez nem ilyen egyszerű nekem, mivel évek óta szoros barátságot ápolok velük. A másik meg, hogy ne folytassam/reagáljak az üzeneteire, de ha meg valamikor nem reagálok, akkor nem folytatódna a beszélgetésünk, ami a mindennapjaim részei.
Egyszerűen én csak szeretném elfelejteni ezt az egész “online szexuális feszültséget” kettőnk között, annak ellenére is, hogy nagyon jó vele erről beszélni, de nem lehet…
Kérlek ha csak lehordanál, vagy beszólnál, akkor inkább csak lépj vissza a többi kérdéshez, köszi
Semmit.
Próbáld magad türtőztetni!
Valszeg feszegeti a határokat,te mit szólnál, hátha benne lennél....ennek ellenére,ha zöld jelzést adnal, se biztos, hogy valaha is történne köztetek bármi.
Ha flortolget valts témát, talán leesik neki, neked ez kellemetlen.
Vagy kordában tudod tartani a dolgot, vagy szakitsd meg vele a kapcsolatot,vagy viseld a következményeit.
Te döntesz!
Bocs, de nekem ez a sztori sántít. 58-60 éves minimum van a pasas akkor is, ha nagyon fiatalon házasodtak, te meg az írásod alapján 25-nél tuti nem vagy több. 10-15 év korkülönbséggel nekem sincs bajom, de ez 35-40, bakker.
Írd meg neki, hogy neked ez kellemetlen és vagy hanyagolja a témát, vagy szakítsátok meg a kapcsolatot, de ez a párral és veled szemben is kiszúrás - ha igaz.
Köszönöm, a normális válaszokat.
Igyekszem megfogadni tanácsaitokat, mostanában próbálom terelni a témát, szerintem ez egy jó irányba kezd menni most.
Nem csak velem írogat ennyit, a felesége ezekről nem tud. Ahogyan arról sem, hogy másokkal írogat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!