Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl könnyen leszek "szerelmes"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl könnyen leszek "szerelmes", mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy ez nem igazi szerelem, ha alig ismerem a másikat, azért tettem idézőjelbe. Már tini koromban is ilyen voltam, de mindenki azt mondta, hogy kinövöm majd. Lassan 25 vagyok, de nem lett így. Viszonylag kevés olyan ember van, akivel többet is akarnék, de velük meg már rövid ismeretség után kialakulnak érzések bennem, és ha nem akarnak tőlem semmit/randi után nem akarnak folytatást, akkor se tudom igazán túltenni magam rajta hónapokig.

2021. aug. 22. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok és én is ugyanilyen voltam. Igazából az segített, hogy számtalan alkalommal pofára estem emiatt és már "immunis" vagyok rá. Most már úgy vagyok vele, hogy ha összejön, akkor összejön, ha nem, akkor nem... Kezdem leszharni a dolgokat, persze még nem vagyok benne teljesen profi, de rájöttem, hogy ha nagyon ragaszkodsz valakihez vagy valamihez, akkor annál nagyobb fájdalmat fog okozni, ha viszont sztoikusan állsz hozzá, akkor csak annyit fogsz mondani az egészre, hogy "Oké. Nem nagy ügy.". Gyakorolni kell és el fogod sajátítani te is ezt a felfogást.
2021. aug. 22. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez ugyanaz a jelenség, mint az én esetemben, hogy a szerelembe vagy szerelmes.
2021. aug. 22. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mint egyes, sok csalódás után megtanultam behúzni a kéziféket.

Kötődési problémáid nincsenek? Gyanús. [link]

2021. aug. 22. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
11%
Pszichológus
2021. aug. 23. 06:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk lehet tényleg ez a nyitja a dolognak, ha belegondolok, első pár alkalommal még sokkal rosszabbul viseltem. Mondjuk most se az igazi, de akkor lehet csak csalódni kell még párat.😅 Meg megpróbálni úgy hozzá állni ahogy 1-es írta.

Amúgy de, így olvasva róla, a bizalmatlan-elkerülő típussal tudok valamilyen szinten azonosulni.

2021. aug. 23. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fellangolas szenyleg jó érzés, csak szerintem tudni kell szelektálni. Ehhez egy kicsit önmagaddal kell tisztában lenni. Ha már tudod mit akarsz biztosan vagy mit nem akarsz biztosan egy férfiban akkor ez könnyebben megy. Nem úgy értem hogy csinálj egy listát hanem ég, szerűen vannak dolgok amiket hosszútávon kell nézni. Én évekig olyan típushoz ragaszkodtam aki nem illett hozzám egyáltalán. Utolag visszanézve olyan embereket szalasztottam el akik igazán illettek volna hozzám. Amúgy igen, tényleg meg lehet edződni.

5. Gondold végig higy miért ez a típus tetszik. És valóban párkapcsolatban akarod ezt, vagy csak azért vonz mert pl te is ilyen vagy mondjuk.

2021. aug. 23. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!