Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél már így?
Történt már veled olyan, hogy egy hétköznapi szituációban, mondjuk vásárlás leszólítottál valakit mert a te zsánered volt? Veled előfordult már, hogy valaki megszólított téged, és el tudtatok beszélgetni, esetleg kialakult belőle egy randi később?
Tetszene nektek ha ilyesmi történne veletek, vagy inkább úgy vagytok vele, hogy ha éppen sétáltok valamerre, vagy vásároltok, akkor ne zavarjanak titeket, mert el vagytok a világotokban?
Körülbelül egy hónapja Auchanban vásároltam, amikor megláttam egy hölgyet, aki nagyon megtetszett!
Nem volt egy "fullos" nő, de nekem pont az ilyenek tetszenek! Nálam idősebb lehetett - én leszek 30 jövőre - , olyan 33 - 35 lehetett. Kissé husis, de aranyos, helyes arcú. Nem egy influencer kinézetű nő volt, de én nagyon vonzódom a nálam idősebb, husis nőkhöz!
Vagy 5 percig ott "nézelődtem" én is a női tusfürdőknél, mire odamentem hozzá és annyit mondtam neki, hogy: "Bocsánat a zavarásért, de Ön elképesztően gyönyörű nő!"
Meglepődött és nevetve megköszönte. Utána gyorsan el is köszöntem tőle, hogy elnézést, hogy zavartam és otthagytam.
De, szerintem nem tetszettem neki, mert a bolton kívüli részen, az üzletsoron összefutottunk messzebbről és meglátott engem, de elfordult és elindult más irányba.
Azért nem bánom, mert sosem csináltam még ilyet! Leteszteltem kagam
*leteszteltem magam
De, mielőtt leszólítottam, azért körülnéztem, hogy ne legyen senki a környékünkön!
A mai világban még valami perverz zaklatónak - vagy szatírnak néznek és rám hívják az őröket vagy a rendőröket, mert le merek szólítani egy idegen nőt egy nyilvános helyen...
Velem volt már ilyen persze
Elbeszelgettunk de volt baratja
Alapjában véve ennek kellene a normálisnak lennie és így kellene történnie a kapcsolatok kialakításának.
Viszont mivel mindenki szatyorban él és konkrétan a telefonon kívül más nem létezik számára (nem is képes normálisan kommunikálni a valóságban), úgy jár mint az 1-es válaszoló. Hiába vagy kedves, közvetlen, ő hülyének vagy pszichopatának fog titulálni. Nem azt fogja mesélni a barátnőinek hogy egy kedves úr leszólított es udvarolt nekem, hanem hogy valami beteg pszicho ki akart kezdeni velem a boltban. Aztán röhögnek egy jót és ennyi. Ha valaki nem tud előre csekkolni téged Facebookon, Instagramon meg TikTokon, akkor te nem játszol az ő szemükben.
Nagyon sokszor hétköznapi szituációban szegeztem a hölgynek a kérdést. Egy alkalommal kapott dührohamot egy nő, akkor kaptam egy pofont is, mit képzelek ő nem ismerkedik utcán és különben is micsoda dolog bla bla bla.
20 as éveimet tapostam és ő is. Lényeg hogy tudtam ki ő nincs senkije aztán gondoltam bepróbálkozom mert nekem meg tetszett :)
Többnyire elvörösödtek, aztán kosarat kaptam, de aztán volt hogy levörösödve ott ált és igent mondtak, láthatóan nem tudták kezelni a helyzetet. Volt hogy hosszabb kapcsolat is lett belőle :)
Aztán volt olyan hogy megszólalt, bár ne tette volna :D Szerencsére leszólítás után nem kellett visszakozni mert kikosarazott :D
Próba szerencse :)
Egyszer leszólított aspárban egy szép lány. Kiderült, hogy azt hitte,hogy ott dolgozom. De mivel ismertem, ezért tudtam segíteni neki. Nyilván nem volt benne több, de ha mondjuk még kérdezett volna párat, és tovább alakult volna, akkor tetszett volna.
Máskor öreg bácsika szólított le angolul. A hátam közepére se kívántam 🤷♂️ szóval ja... aki vonzó, attól mindenki szívesen veszi, ha leszólítják.
Tehát a recept egyszerű... legyél vonzó!!
Én nem vagyok vonzó... semmi értelme nem volt sosem élőben próbálkoznom. Inkább írásban vagyk jó, amíg elrejtem a nyers stílusomat, pozitív benyomáskeltésre törekszem. Nem szeretek erőlködni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!