Visszahúzódó lányok! Ti, hogy hol ismerkedtek?
Nem rosszindulatból írom, de van egy raklap srác akik naponta írnak ide hogy szivesen ismerkednének.
Rájuk lehet írni, el lehet kezdeni velük beszélgetni.
Olyanok is vannak akik szívesen találkoznának élőben, nem kell rögtön a lakására elmenni (sőt nem is szabad), van egy csomó kávézó, nyilvános hely ahol az égvilágon nem lesz semmi bajotok.
Túl sok rémtörténetet olvastok, a lakosság több mint 99,9%-a nem pszichopata gyilkos, egy szombat délután egy kávévózban vagy egy forgalmas parkban az ég világon semmi bajod nem fog esni.
Sőt, lehet még szimpatikusak is lesztek egymásnak...
#5 Nincs köze ennek a rémtörténetekhez, sem a pszichopatákhoz. Az egyik része hogy egyszerűen tenni valamit, cselekedni már nem kényelmes, sokkal könnyebb a neten írkálni, ahol akkor áll rendelkezésre a másik amikor ő akarja, azt hazudhat magáról amit akar és arra használhatja amire akarja.
A másik része pedig, hogy a net kényelme és biztonsága szociális analfabétává tette és szétzúzta az önbizalmát/önképét a legtöbb embernek (nyugi, én is beletartozom), nem mernek kezdeményezni, nem mernek nyitni, egyeseknél irreális elvárások lettek, ha pedig nyit valaki feléjük, nem tudnak rá reagálni (általában azonnal elutasítják). Még ha utána meg is bánják, az alap reakció az, hogy elküldik azonnal vagy valamilyen módon gyorsan kimenekülnek a helyzetből.
Fiú vagyok, de nekem bejönnek az ilyen lányok.
Általában könyvtárban vagy az egyetemen lehet velük ismerkedni.
Annyi, hogy nyitottnak kell lenned az új emverekre.
Ha vki próbálkozik, ne rázd le azonnal csak azért, mert nem álmaid pasija. Ismerd meg és utána dönts.
Btw, ha ismerkednél vagy csak beszélgetnél, írhatsz nekem privit.
Szeretek új embereket megismerni. 😃 Bár sokakra hamar ráunok. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!