Hogyan ismerkedtél meg a pároddal/legnagyobb átlagban az exeiddel?
Az első három párkapcsolatom baráti társaságból volt, de ebből kettő nagyon hamar véget ért (megcsalás miatt, mármint ők csaltak meg engem). Szóval ez annyira nem jött be nekem, hiába ez volt a többség.
A férjemet viszont a Randivonal társkeresőn ismertem, az bejött, lassan már 12 éve együtt vagyunk.
Általános iskolában. Ő akkor már nagy nyolcadikos volt, én még csak kis ötödikes, de szépnek tartott és egyszer megvédett amikor csúfoltak. Úgy voltam vele, hogy na majd ha megnövünk, mint a mesékben… hát tényleg így is lett, tervezzük a babánkat. Hagytunk egymásnak 13 évet “tapasztalni” :D
Az előtte lévő 2 ex a közép suliból voltak.
Első ex - Éppen tartottam hazafelé a barátnőmmel, mikor mellettünk elhaladó fiúk elkezdtek hülyéskedni, tenni a szépet. Szóbaelegyedtünk, barátok lettünk, majd összejöttem az egyikkel, 3 évig tartott.
Második ex - baráti társaságba csöppent be, de nagyon hamar véget ért
A férjemmel évekig utáltuk egymást, az egyik haverom hívta meg végül egy közös buliba. Ott rájöttem, hogy nem is akkora barom, de ezután hónapokig csak 1-2 szót beszélgettünk messengeren. Aztán egyszer csak valamiért megbeszéltünk egy talit, amiből egyre több lett, összejöttünk, összeházasodtunk, lettek gyermekeink és boldogan élünk :D
Általános iskolában ismertük meg egymást. Én utáltam nagyon mert mindig piszkáltak az a haverjaival.
Aztán ő elkerült középsuliba,egy év múlva én is. Majd 10-es gimis voltam amikor összefutottunk egy buliban. Randizgattunk kb fél évig,majd egy szép őszi napon úgy gondoltuk megpróbáljuk együtt. Ennek lassan már 6 éve 😊
És nem volt rajta kívűl más barátom,ezt nem írtam hozzá. 😊😊
5-ös voltam.
7/2: gyk
7/2: közös baràti tàrsasàg àltal
7/3: tàrskereső (twoo, úgy rémlik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!