Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan ismerkedtél meg a...

Hogyan ismerkedtél meg a pároddal/legnagyobb átlagban az exeiddel?

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 23:32
A kérdező szavazást indított:
Közös ismerős által
Munkahely
Iskola
Koncert/buli
Utcán, tömegközlekedés
Társkereső
Gyakorikérdések
Interneren máshol
Egyéb (kifejtem)
50 szavazat
 1/9 anonim válasza:

Az első három párkapcsolatom baráti társaságból volt, de ebből kettő nagyon hamar véget ért (megcsalás miatt, mármint ők csaltak meg engem). Szóval ez annyira nem jött be nekem, hiába ez volt a többség.

A férjemet viszont a Randivonal társkeresőn ismertem, az bejött, lassan már 12 éve együtt vagyunk.

2021. aug. 2. 23:41
 2/9 anonim válasza:

Általános iskolában. Ő akkor már nagy nyolcadikos volt, én még csak kis ötödikes, de szépnek tartott és egyszer megvédett amikor csúfoltak. Úgy voltam vele, hogy na majd ha megnövünk, mint a mesékben… hát tényleg így is lett, tervezzük a babánkat. Hagytunk egymásnak 13 évet “tapasztalni” :D

Az előtte lévő 2 ex a közép suliból voltak.

2021. aug. 2. 23:48
 3/9 anonim válasza:

Első ex - Éppen tartottam hazafelé a barátnőmmel, mikor mellettünk elhaladó fiúk elkezdtek hülyéskedni, tenni a szépet. Szóbaelegyedtünk, barátok lettünk, majd összejöttem az egyikkel, 3 évig tartott.

Második ex - baráti társaságba csöppent be, de nagyon hamar véget ért

A férjemmel évekig utáltuk egymást, az egyik haverom hívta meg végül egy közös buliba. Ott rájöttem, hogy nem is akkora barom, de ezután hónapokig csak 1-2 szót beszélgettünk messengeren. Aztán egyszer csak valamiért megbeszéltünk egy talit, amiből egyre több lett, összejöttünk, összeházasodtunk, lettek gyermekeink és boldogan élünk :D

2021. aug. 3. 00:58
 4/9 anonim válasza:
Társkeresőkön. De volt olyan is, aki egy nyaraláson szólított le. :)
2021. aug. 3. 01:32
 5/9 anonim válasza:

Általános iskolában ismertük meg egymást. Én utáltam nagyon mert mindig piszkáltak az a haverjaival.

Aztán ő elkerült középsuliba,egy év múlva én is. Majd 10-es gimis voltam amikor összefutottunk egy buliban. Randizgattunk kb fél évig,majd egy szép őszi napon úgy gondoltuk megpróbáljuk együtt. Ennek lassan már 6 éve 😊

2021. aug. 3. 06:06
 6/9 anonim válasza:

És nem volt rajta kívűl más barátom,ezt nem írtam hozzá. 😊😊

5-ös voltam.

2021. aug. 3. 06:09
 7/9 Noren1989 válasza:

7/2: gyk

7/2: közös baràti tàrsasàg àltal

7/3: tàrskereső (twoo, úgy rémlik)

2021. aug. 3. 06:15
 8/9 anonim válasza:
Sosem volt barátnőm, de az a pár randim, ami volt, az a gyakorinak köszönhető. 27/F
2021. aug. 3. 07:00
 9/9 Sjsjyj válasza:
A párom abba a suliba járt ahova én de amikor ő oda járt akkor én meg nem oda jártam... :D De Facebookon rám írt és így jöttünk össze😁😅😍
2021. aug. 19. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!