Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Mit gondoltok a "lassabb" ismerkedésről?
Arra gondolok, hogy tényleg időt szánunk egymás megismerésére rendszeres találkozásokkal, sok beszélgetéssel. Fokozatosan egyre több dolgot megtudnánk egymás személyiségéről, gondolkodásáról, életéről.
A testiségre vonatkozóan pedig úgy értem, hogy nem egyből ágyba ugranánk, hanem ott is fokozatosság jelenne meg (először érintések, majd csók, végül a szex). Nem vagyok már szűz és nem a végtelenségig tologatnám el az első szexet, de szeretném megismerni előtte a másikat, ezalatt pedig a vágy jó esetben úgyis növekedne.
30 éves nőként szeretnék egy társat találni, akinek én is igazi párja lehetnék. Csak úgy látom, ma már inkább a rohanás a "divat"... Vagy én lennék túl régimódi vagy romantikus? Férfiak, mit gondoltok erről? Éreznétek ehhez türelmet?
"ellenoldal"
Milyen beszédes szóösszetétel, hm. ELLENoldal.
Szintén 30as csak a másik oldalról. Nekem ez volt az alap koncepció. Szerintem egy normális tartós kapcsolat nem alakulhat ki másképp csak szerencsével.
Jelenleg pont ilyen úton haladok és nagyon szuper mert nem hittem volna, hogy még lehet ilyenben részem.
Ne add fel! Nyitott szemmel kell járni, úgyis hamar kiderül ha nincs valakinek "ideje" minőségi ismerkedésre.
Engem ilyen ötlet miatt elküldtek a fenébe. Biztos csak játszok vele...
Lassan tényleg ott tartunk, hogy a szia után egyből mehet a sggből szájba, különben ilyen olyan szolgáltatónő lesz a másik, és egotuningra használja a másikat etc.(ha érzelem meg mindenmentes szex miatt nincs is valójában kedved és nem tudod akarod hozni a szintet, akkor meg csak azért dobnak)
ez eddig ok, de azert baromira nem mindegy, hogy mondjuk egy honapig akarsz varni az elso szexszel vagy fel evig.
egeszseges felnott embernek se ideje, se energiaja nincs hosszu honapokig huzni az ilyesmit, mint a gimiben, hogy aztan kideruljon, a szexben nem is passzoltok.
attol meg nem kell elso randin az agyban kikotni es meg lehet ismerni a masikat, de manapsag mar tenyleg senkitol nem varahato el, hogy hónapokig varjon erre. mondom ezt nokent.
Mi így ismerkedtünk meg a párommal, 30 felett vagyunk mind a ketten.
A bnőmnek ebből lett elege, hogy a pasik egyből ágyba akarták vinni 1-3 randin mindenféle kamu dumával, meg hazudozással és ő nem is érdekelte őket. Velem meg hónapokig el tudott beszélgetni és emlékeztem is arra amit mondott, meg érdekelt is.
Aztán 4 hónap online beszélgetés után oda jutottunk, hogy ez több mint barátság és kezdjünk el randizgatni személyesen is. még így is az 5.randin volt az első szájrapuszi, 6-7. randin az első igazi csók. Szex meg lesz amikor lesz. Nem sietünk sehova, ő se, én se. Az se érdekel, hogy más szerint miként kellene csinálnunk, megyünk a saját fejünk után.
Én mindig is ilyen megismerkedést akartam részemről. volt akit pattintottam mert rámenős nő volt és 1-2 óra cset után már találkozni akart. Nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!