Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság az emberek,esetemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság az emberek,esetemben konkrétan a férfiak csak szexet akarnak?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy mind, biztos van kivétel, de nem sokat látok...Tény, hogy kedves meg elég közvetlen vagyok a legtöbb emberrel, de nem flörtölök, legalábbis szándékosan nem, meg semmi ilyesmi. Nyáron mondjuk nem járhatok garbóban, de nem is öltözök kihívóan,és mégis, ha próbálkoznak, akkor mind közlik, hogy csak kötetlen szexet akarnak,benne lennék-e? Talán egy évben egyszer ha van olyan, hogy valaki randira akar hívni, ehhez képest "csak szex" ajánlat számtalan. És nem a tipikus jó pasik, legalábbis nem csak... Teljesen átlagos férfiak is eljátsszák ezt, meg 50-60 évesek is, úgy hogy én a 20-as éveim elején járok.

Nem vagyok Miss Tökéletes se külsőleg, se belsőleg, de nem is gondolom, hogy olyan szörnyű lennék, hogy ezért nem kellek kapcsolatra. Meg sok esetben egyébként sem ismernek annyira, hogy tudnák milyen vagyok, de már ezzel nyitnak, hogy szexet akarnak.

Itt nem szeretnék ismerkedni, nem ezért tettem fel a kérdést, szóval nem szeretnék olyan privát üzeneteket kapni, hogy ismerkedjünk akkor.

2021. máj. 28. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Ne foglalkozz az olyanokkal és kész.
2021. máj. 28. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

"de nem sokat látok"

Tudod, ha én meg egy bordélyházban körülnéznék, azt látnám, hogy körülöttem mindenki k***a. Most akkor ebből kijelenthetem, hogy a világon mindenki az?

2021. máj. 28. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
ez van, addig kell keresni, amíg nem jön egy normális. A pasik 90%-as a szex miatt van fent társkeresőn is.
2021. máj. 28. 14:27
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Jól látod dugni minden pasi akarna, de kapcsolatot kevesebb. Aki komoly kapcsolatot szeretne az is szeretne dugni, rajtad áll a dolog, hogy kiknek a közeledését fogadod el vagy sem.
2021. máj. 28. 14:27
 5/14 A kérdező kommentje:

2-es:Mondjuk én nem egy bordélyházban "nézek körül",hanem ez általános tapasztalat,közösségi eseményeken, haveri társaságban, utcán, munkahelyen stb.

3-as: Igen, azt észrevettem, többek között ezért is hanyagolom az utóbbi időben. Elég ilyen tapasztalat jut a való életben is...

Egyébként köszi az eddigi válaszokat.

2021. máj. 28. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
44%
Az online térben mindenki, vagyis a 99%. Ehhez azért nagyban asszisztálnak a nők is, ugyanis a kicsi fütyikéjüket nem tudnának hova dugni, ha egy bizonyos női réteg nem tenné szét a lábát már az első randin.
2021. máj. 28. 14:48
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván képes vagyok alkalmi szexre is, de én már régesrégen rájöttem, hogy sokkal jobb a szex, ha érzelem is van benne. Ráadásul az első alkalomhoz képest az esetek döntő többségében a szex is egyre jobb lesz, ahogy megismeri az ember a másikat. Az pedig párkapcsolatban szokott leginkább lenni, hogy meg tudod ismerni a másikat jobban, rendszeresen szexeltek, és kialakulnak az érzelmek is. Gondolom rengeteg férfi valamilyen okból csalódik a nőkben, és emiatt nem akar kapcsolatot, csak szexet.
2021. máj. 28. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

Ez régen is így volt, úgy látszik, semmit sem változott. Nem benned van a hiba, én is kapok ilyen ajánlatokat, pedig nem vagyok fiatal. Azért ne keseredj el, nem mindenki ilyen, előbb vagy utóbb jön olyan is, aki többet akar. Fiatal vagy, van még időd, nem késtél le semmiről. Másfelől akár egy szexkapcsolatból is lehet több, ha közben megismeritek egymást. Az élet néha furcsa dolgokat produkál.

73N

2021. máj. 28. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:
97%
A szexkapcsolatból nagyon ritkán lesz értékes kapcsolat. Ha van dugás, minek több energiát beletenni? Ócska proli lett a társadalmink, tele haraggal, frusztrációval, lenézéssel, mentális problémákkal. Nos, ilyen talajba kell elültetni a magot, itt a baj! A gyk tökéletes példa erre. Zeró elfogadás, lepontozások, véleménye nem lehet az embernek mert ha az nem pozitív akkor lepontozzák.
2021. máj. 28. 18:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én normális kapcsolatot keresek, mégsem találok. Kb olyan 10/4-es vagyok külsőre, viszont csak a 10/1-eseknek kellenék. Ha mégis sikerül elkezdeni ismerkedni egy velem egyszintű csajjal, az lefrendzónol, vagy a másik véglet hogy csak szexet akar. Merre vannak a normális csakok?

19f

2021. máj. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!