Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Konkrétan mire gondoltok, amikor azt mondjátok/írjátok, hogy olyan férfit kerestek, aki tud védelmezni titeket?
Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, csak érdekel, hogy konkrétan milyen szituációkra gondoltok, ahol védelemre (és konkrétan a barátotok/férjetek, nem pl a rendőrség védelmére) szorultok. 23 vagyok, jártam már mindenfelé az országban és külföldön (nem feltétlenul Nyugat-Európában) is, személy szerint még soha nem voltam olyan helyzetben, amit legdurvább esetben a rendőrség vagy a mentők hívásával ne tudtam volna akár egyedül is megoldani, de persze lehet, hogy csak szerencsés vagyok.2020. aug. 14. 12:01
1/8 anonim válasza:
A védelmezni-t sosem szó szerint kell érteni.
2/8 anonim válasza:
Hát aztat hogyha megfogják a seggem a diszkóba akkor verje be a pofályát. :-)
3/8 anonim válasza:
Ezek szerint te egy hős vagy. Barátnőm amúgy egy erdő mellett lakik és még sose mert kimenni oda sötétedés után. Velem viszont kijött és együtt pihengéltünk és beszélgettünk éjszaka a játszótéren.
4/8 anonim válasza:
Hősisesen levadássza a pókot a sarokból és kimenekíti a szabadba.
5/8 anonim válasza:
Soha senkitől nem hallottam, olvastam ezt az elvárást.
6/8 anonim válasza:
Én így nem szoktam hallani. De valószínűleg csak annyit jelent, hogy olyan pasit keres, akire tud számítani, akiben meg tud bízni. Igazából ennyi.
7/8 anonim válasza:
Egy adott élethelyzetben ne a nő mögé bújjon, hanem legyen talpra esett és határozott, aki nem azt várja, hogy a sült galamb berepüljön.
8/8 anonim válasza:
Pl. Ne nekem kelljen elfogni egy be tévedt bogarat vagy madarat a lakásban, mert sikítózva fut el a férfi egy ilyen eset láttán.... Hidd el, van ilyen férfinek nevezett menstruáló pasas.... 😅😕😳🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!