Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mitől kell a lányokat megvédeni vagy úgy általánosságban védelmezni?
Ugye ez a berögzült eszme, hogy a férfi legyen magas és erős, hogy meg tudja védeni a nőt. A nők is az ilyen férfiakat találják vonzónak (igen, általánosítok de ebben az esetben ez azért igaz).
De mi is az pontosan amitől meg kell védeni a nőket? Egy Medvétől vagy mégis mi a franctól kellene őket állandóan bástyaként védelmezni, nem értem. :)
A széltől is!
Viccet félretéve, gondolom ebbe beletartozik az alap udvariasság is.
-.-
Ez amolyan ösztönös választás, manapság erre azt mondanánk, hogy az erősebb kutya bszik. Itt ugyanez a helyzet, ha van egy jó kiállású pasi, akkor a nő biztonságban érzi magát mellette. Ha nincs mitől megvédeni akkor is. De ahogy az első is írta akadhat olyan szitu amikor a pasinak bizony oda kell tennie magát, hogy a csajt ne 'moleszterálják'*
*southpark - idézet... :D
Jó de én nem nő vagyok tehát ezt nem érzem. :D
Akkor meg lehessen nekünk fegyvert hordani. Úgyis annyi a moleszteráló primitív cigánycsorda az utakon vagy pályaudvarokon mint légy a szaron. Mert ott aztán már hiába teszed oda magad. Ellepnek mint sáskák a tuját.
Én félek a sötétben, a pókoktól, a szellemektől, a zombiktól, a kutyáktól, a perverzektől, az ufóktól, a hajléktalanoktól, a részegektől.
Nevetséges, de így van. Szóval ezektől.
Te is meg vagy ám zavarodva! Először megkérdezed, "mégis mi a franctól kellene őket állandóan bástyaként védelmezni" aztán agresszív cigányfalkákról panaszkodsz.WTF
Na de h a kérdésre is írjak vmit, amint előttem leírták, nem feltétlenül fizikai értelemben vett védelmezésről van szó. Az erős fizikumhoz való vonzódás pedig a nőknél ösztönösen jön, sőt, már azt is bebizonyították a tudósok, h z erős immunrendszerű férfiakhoz is jobban vonzódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!