Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el őt? ha valami mindig eszembe juttatja őt
csak úgy hirtelen a semmiből mint egy villám csapás?
Figyelt kérdés
évekkel ez előtt együtt voltam életem legelső barátnőjével,most már lassan 12 éve hogy nem vagyunk együtt.nagyon fiatalok voltunk tizenévesek nagyon szerettem őt,de életem legrosszabb döntését hoztam meg akkor azzal hogy el hagytam a Lányt. a félelem irányított hogy pár év múlva talán ő mondja ki hogy legyen vége,mert még fiatalok vagyunk ahhoz hogy komoly kapcsolatot alakítsunk ki,az ettől való félelem úrrá lett rajtam és előbb én tettem meg inkább az első lépést a szakításhoz. Nagyon megbántam hogy így döntöttem, nem is beszéltünk azóta,csak a szüleink tartják a kapcsolatot mert egy igazán remek barátság alakult ki köztük,de a lány és köztem minden kapcsolat meg szakadt ez 2009-ben történt,6 évre rá meg próbáltam újra beszélni a lánnyal mikor meg találtam egy közösségi oldalon de azonnal le is tiltott engem. igaz hogy elég hosszú idő el telt ,ez idő alatt rengetegszer próbáltam el felejteni őt,próbáltam nyitni más lányok felé is, de valahogy mindig újra a gondolataimban jár, mikor azt hinném végre el felejtettem akkor újra mint egy villámcsapás el kezdek gondolni rá. bármivel is próbálkozom valahogy még mindig azt érzem hogy szeretem őt és vissza szeretném kapni,valahányszor nyitnék egy másik lány felé miatta mindig ki hátrálok az egészből,szeretnék boldog lenni végre. de valami felsőbb dolog esetleg isten nem engedi hogy el felejtsem vagy le mondjak róla mert talán az a célja hogy újra egymásra találjunk vagy nem tudom,valaki mondana erről véleményt és egy tanácsot, mit tegyek? a lány már Angliában él a húgával és az Anyjával,de úgy érzem érte át úsznék minden tengert és meg másznék minden hegyet.de akkor is főleg már ezért is el kéne felejtenem őt ebben tisztában vagyok,de mint mondtam nem értem miért nem megy.
2021. aug. 17. 05:00
1/3 anonim válasza:
"de valami felsőbb dolog esetleg isten nem engedi hogy el felejtsem vagy le mondjak róla mert talán az a célja hogy újra egymásra találjunk"
Még ha hívő is vagy, ez teljesen hülyeség és ezekkel láncolod le magad. Nincsen senkinek célja, a csaj rühell téged és látni se akar, beszélni főleg nem. Az, hogy te ezt nem tudod elfogadni és teóriákat gyártasz hogy mi lehet mögötte, az a te hibád, nem azért van mert bárkinek elképzelése lenne veletek.
Ha 12 év alatt nem tudtál elfelejteni egy átlagos, tucat tini szerelmet, akkor irány szakemberhez, mert ez már megszállottságra hajaz. Annyiban megnyugtatlak, hogy de, vége lett volna idővel és az akkori félelmed lehet pont azért jött fel, mert már érezted a szelét hogy ez nem fog sokáig tartani és elhagy, majd bef-stál a helyzettől.
2021. aug. 17. 07:35
2/3 anonim válasza:
Gyakori dolog, hogy az első szerelem mindenkinek megmarad, de az már gond, ha ennyire mély nyomot hagyott benned. Én is egy szakembert javasolnék. Ez egy olyan problémának tűnik, amire nem tudunk jó választ mondani, hiszen ez profi segítséget igényel.
2021. aug. 17. 08:02
3/3 anonim válasza:
El kellene fogadnod, hogy nem kellesz neki. Ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor nagy problémád van. Másrést meg Anglia már nem az EU tagja. Szóval úszhatsz, repülhetsz, de ha több, mint 5 éve itt van (én is onnan írok), akkor ő maradhat, de te nem nagyon tudsz csak úgy itt maradni. Szóval szerintem tégy rendet a fejedben és válts. Nincs olyan, hogy valaki minden pénzt megér. Ezer csodálatos és elfogadható nő szaladgál az utcákon. Ha megpróbálod elfelejteni egy picit a nagy Ő-t, akkor talán a lányoknak is több esélye lesz téged meghódítani. Mert így ők is vesztésre állnak és te is. Csak rajtad múlik, hogy sorvadsz tovább, vagy boldog leszel valaki mással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!