Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi játszódik le a férfiban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi játszódik le a férfiban? Csak én nem értem a férfiakat?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akin már elég régóta (kb fél év) látom annak a jeleit hogy bejövök neki. Gyakorlatilag elég hirtelen elkezdett máshogy viselkedni velem mint azelőtt. Mindig segíteni akar(t), gyakorta igyekezett a közelemben lenni, közel állni hozzám, csillog a szeme ha meglát, igyekszik a legjobb formájában lenni, mosolyog, összességében nehéz ezt leírni, de szerintem tudjátok mire gondolok, ezt valahol az ember érzi.

Aztán telt az idő, volt hogy totál semleges volt velem, volt olyan hogy kb rám se nézett, aztán megint olyan csillogó szemű volt, látszott rajta hogy örül ha lát stb.

Nem annyira régen történt, hogy eléggé ki voltam öltözve (nem közönségesen) és konkrétan láttam hogy tetőtől talpig végigmér. Aztán kb egy napra rá, megint tök semleges.

Őszintén szólva én vonzódom hozzá, nem akarok tőle semmit, tehát jogos lehet a kérdés, hogy miért morfondírozok ilyeneken. Igazából csak kíváncsi vagyok, úgy alapvetően érdekel az emberi természet, szeretném jobban megérteni az embereket, kíváncsi vagyok, hogy mi járhat a fejükben. Tehát ezeket amiket rajta tapasztaltam, láttam, nem én alakítottam ki a fejemben, mert ezt szeretném (mint ahogy az szerintem velünk nőkkel gyakorta megesik), mert tulajdonképen nem.

Akart vajon valaha is többet, valamit? Bár tény hogy lépéseket konkrétan nem tett, bár az is igaz, hogy én sosem adtam jeleket és sosem flörtöltem vele a fent említett dolgok miatt. Nem bátorítottam soha semmivel.

Vagy csak a szex érdekelné velem kapcsolatban?

Vagy akkor micsoda?

Szóval tudom hogy nem kellene agyalnom ezen, mert gyakorlati jelentősége nincs, szimplán csak érdekel az emberi viselkedés, érdekel hogy mit gondolhat egy férfi ha így viselkedik, végül is ez is egy fajta tapasztalat.

Mit gondoltok, mi játszódhat(ott) le benne?

2021. aug. 14. 19:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
75%

"Eljátszadoztam korábban a gondolattal, hogy mi lenne ha én is lépnék, milyen lenne..."

Innentől nem értem az egészet.

2021. aug. 14. 21:03
 22/41 anonim ***** válasza:
81%
Flörtölésben nem feltétlen ugyanarra gondolok mint ahogy valakivel flörtölnék aki úgy is bejön inkább egy ilyen picit viccesebb verziója egyik lány barátommal már egy jó ideje azt játsszuk mint ha házasok lennénk kb de már átbeszéltük hogy most nem akarunk többet míg másik barátom picit szabadabb minden téren így pl felajánlotta hogy elvenné a szűzességem, de elutasítottam mert én csak szerelemből feküdnék le valakivel, míg exem meg eléggé kirívó képeket küld, de a hét 80%ban utáljuk egymást xd (leírtam példáknak) 18-as voltam
2021. aug. 14. 21:20
 23/41 anonim ***** válasza:
Történt velem is hasonló régebben. Csak szórakozott.
2021. aug. 14. 21:41
 24/41 anonim ***** válasza:
37%
Amint abbahagyja a reménykedést és a jelzéseket, hirtelen beleszeretsz majd, de már nem kellessz neki amiért persze ő lesz a hibás és minden más férfi is egyben.
2021. aug. 14. 22:53
 25/41 A kérdező kommentje:

#21 mit nem értesz?

Adott egy férfi aki sose tetszett. Nem érzem a kémiát, nem érzem hogy összeillenénk, nem jön be nekem stb.

De rajta láttam ennek a jeleit.

Mivek egyébként rendes ember, eltűnődtem egy pillanatra hogy milyen lenne pl megcsókolni (szokásos női felesleges agyalás) és igazság szerint rossz érzés fogott el.

Mert amint itt sokan is írják, én is gondoltam anno hogy mivan ha csak nem vallom be magamnak.

Viszont arra jutottam hogy nem, tényleg NEM akarok tőle semmit.

Utolsó, attól nem félek hogy beleszeretek, a sors iróniája talán hogy az a férfi, akibe kezdek beleszeretni, az egy jóbarátja. :D

2021. aug. 15. 07:59
 26/41 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, mi tökre hasonlítunk :D

De én ilyen helyzetben még sosem jöttem rá, hogy igazából mit akart. Pedig egy csomót rágódok rajta mindig, úgy hogy a pasi maga sosem jött be, de a helyzet igen.

Olyan jó lenne tudni, hogy hogyan gondolkodnak...

2021. aug. 15. 14:53
 27/41 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi valamit meg akar kapni, a legnagyobb paraszt is el tudja játszani a lovagot. Ha kiöltözöl és végigmér abban biztos lehetsz hogy nem a sakk jut eszébe. Nyílván addig míg megszerzi valaki a másikat, adig mindent elkövet, utána meg nem tudni hogy fog veled viselkedni. De ha nő lennék azért fenntartásokkal kezelném a helyzetet. Ez valami munkahelyi románc? Amúgy meg úgy tűnik, hogy a helyzet imponál nem maga a férfi.
2021. szept. 9. 07:24
 28/41 A kérdező kommentje:

#27 igen, ezt már többször is leírtam, hogy a férfi NEM tetszik, őszintén szólva a helyzet tetszik.

Nem játszik el semmit, viszonylag régóta ismerem (nem, nem munkahely) és nem érzékelek olyat hogy erőltetetten viselkedne.

Románcról szó sincs:D

Az (amúgy nem túl jó/magas, inkább hullámzó) önbizalmamnak tesz jót.

2021. szept. 9. 08:25
 29/41 Kései Sirató ***** válasza:
Szerintem nős és nem akarja miattad kockára tenni a házasságát.
2021. szept. 9. 09:41
 30/41 anonim ***** válasza:
Szerintem is nős
2021. szept. 9. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!