Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi játszódik le a férfiban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi játszódik le a férfiban? Csak én nem értem a férfiakat?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akin már elég régóta (kb fél év) látom annak a jeleit hogy bejövök neki. Gyakorlatilag elég hirtelen elkezdett máshogy viselkedni velem mint azelőtt. Mindig segíteni akar(t), gyakorta igyekezett a közelemben lenni, közel állni hozzám, csillog a szeme ha meglát, igyekszik a legjobb formájában lenni, mosolyog, összességében nehéz ezt leírni, de szerintem tudjátok mire gondolok, ezt valahol az ember érzi.

Aztán telt az idő, volt hogy totál semleges volt velem, volt olyan hogy kb rám se nézett, aztán megint olyan csillogó szemű volt, látszott rajta hogy örül ha lát stb.

Nem annyira régen történt, hogy eléggé ki voltam öltözve (nem közönségesen) és konkrétan láttam hogy tetőtől talpig végigmér. Aztán kb egy napra rá, megint tök semleges.

Őszintén szólva én vonzódom hozzá, nem akarok tőle semmit, tehát jogos lehet a kérdés, hogy miért morfondírozok ilyeneken. Igazából csak kíváncsi vagyok, úgy alapvetően érdekel az emberi természet, szeretném jobban megérteni az embereket, kíváncsi vagyok, hogy mi járhat a fejükben. Tehát ezeket amiket rajta tapasztaltam, láttam, nem én alakítottam ki a fejemben, mert ezt szeretném (mint ahogy az szerintem velünk nőkkel gyakorta megesik), mert tulajdonképen nem.

Akart vajon valaha is többet, valamit? Bár tény hogy lépéseket konkrétan nem tett, bár az is igaz, hogy én sosem adtam jeleket és sosem flörtöltem vele a fent említett dolgok miatt. Nem bátorítottam soha semmivel.

Vagy csak a szex érdekelné velem kapcsolatban?

Vagy akkor micsoda?

Szóval tudom hogy nem kellene agyalnom ezen, mert gyakorlati jelentősége nincs, szimplán csak érdekel az emberi viselkedés, érdekel hogy mit gondolhat egy férfi ha így viselkedik, végül is ez is egy fajta tapasztalat.

Mit gondoltok, mi játszódhat(ott) le benne?

2021. aug. 14. 19:45
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén szólva én vonzódom hozzá, nem akarok tőle semmit"

Ha te kettős jeleket adsz, mert hidd el megteszed öntudatlanul, akkor miért hiszed, hogy ő nem fog hasonlóan reagálni!?

2021. aug. 14. 19:51
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Te független vagy?

Ha nem akkor ugyan tetszel neki, de emiatt nem lép.

2021. aug. 14. 19:53
 3/41 A kérdező kommentje:

Bocsánat elírás történt:D

Én NEM vonzódom hozzá, nem akarok tőle semmit.

2021. aug. 14. 19:53
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor látja rajtad, hogy nem jön be neked. De néha azért reménykedik.
2021. aug. 14. 19:55
 5/41 A kérdező kommentje:

Függetlenül vagyok, amit szerintem tudhat vagy legalábbis sejthet, mert relatíve gyakran találkozunk, de sose látott velem más pasit (rokonokon kívül), sose beszéltem neki férfiakról.

Tehát én független vagyok, ő is.

Kedvelem mint egy havert vagy barátot (bár nem mondanám magunkat barátoknak, mert nem vagyunk, de egyébként jól kijövünk).

Sose voltam vele félreérthető, de alapvetően kedves vagyok vele, barátságos.

2021. aug. 14. 19:55
 6/41 A kérdező kommentje:

Csak mert ugye az az általános tapasztalat, hogy ha egy férfi akar valamit egy nőtől, azért tesz is.

Én is így látom, sok barátom, ismerősöm is. Anyukám is:D

Csak akkor vajon felmerül bennem a kérdés, hogy nem akar semmit, csak én értem félre, vagy csak szexet akarna hiszen ő is emberből van. Vagy mit gondolhat.

2021. aug. 14. 19:57
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi nem egy nagy zseni az ismerkedés én. Ha csak kedves vagy vele, már az okot adhat a reménykedésre. Van aki képes éveken át álmodozni egy ismerős nőről, de soha nem mer rámozdulni, mert sejti az elutasítást.
2021. aug. 14. 19:59
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
... az ismerkedésben.
2021. aug. 14. 20:00
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tudja, ha próbálkozna nálad, tuti elutasítanád. Így marad az álmodozás, remenykedés, hogy hátha...
2021. aug. 14. 20:12
 10/41 anonim ***** válasza:
79%

Kezd kiègni.

Nem fog olyan kocsi után szaladni örökké, ami nem veszi fel

2021. aug. 14. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!