Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le a férfiban? Csak én nem értem a férfiakat?
Adott egy férfi, akin már elég régóta (kb fél év) látom annak a jeleit hogy bejövök neki. Gyakorlatilag elég hirtelen elkezdett máshogy viselkedni velem mint azelőtt. Mindig segíteni akar(t), gyakorta igyekezett a közelemben lenni, közel állni hozzám, csillog a szeme ha meglát, igyekszik a legjobb formájában lenni, mosolyog, összességében nehéz ezt leírni, de szerintem tudjátok mire gondolok, ezt valahol az ember érzi.
Aztán telt az idő, volt hogy totál semleges volt velem, volt olyan hogy kb rám se nézett, aztán megint olyan csillogó szemű volt, látszott rajta hogy örül ha lát stb.
Nem annyira régen történt, hogy eléggé ki voltam öltözve (nem közönségesen) és konkrétan láttam hogy tetőtől talpig végigmér. Aztán kb egy napra rá, megint tök semleges.
Őszintén szólva én vonzódom hozzá, nem akarok tőle semmit, tehát jogos lehet a kérdés, hogy miért morfondírozok ilyeneken. Igazából csak kíváncsi vagyok, úgy alapvetően érdekel az emberi természet, szeretném jobban megérteni az embereket, kíváncsi vagyok, hogy mi járhat a fejükben. Tehát ezeket amiket rajta tapasztaltam, láttam, nem én alakítottam ki a fejemben, mert ezt szeretném (mint ahogy az szerintem velünk nőkkel gyakorta megesik), mert tulajdonképen nem.
Akart vajon valaha is többet, valamit? Bár tény hogy lépéseket konkrétan nem tett, bár az is igaz, hogy én sosem adtam jeleket és sosem flörtöltem vele a fent említett dolgok miatt. Nem bátorítottam soha semmivel.
Vagy csak a szex érdekelné velem kapcsolatban?
Vagy akkor micsoda?
Szóval tudom hogy nem kellene agyalnom ezen, mert gyakorlati jelentősége nincs, szimplán csak érdekel az emberi viselkedés, érdekel hogy mit gondolhat egy férfi ha így viselkedik, végül is ez is egy fajta tapasztalat.
Mit gondoltok, mi játszódhat(ott) le benne?
#11 Nézd, ez egy tök anonim oldal, miért kéne hazudom erről?:D
senki nem tudja hogy én vagyok-e a Kovács Pirike Karakószörcsögről vagy sem.
Egyszerűen csak érdekelnek az emberek, szeretem őket "megfigyelni", a viselkedésüket, a reakcióikat és szeretném őket jobban megérteni.
Eljátszadoztam korábban a gondolattal, hogy mi lenne ha én is lépnék, milyen lenne ez meg az, de abszolút nem vonzódom, részemről semmi kémia.
Nem tudom mi okom lenne erről kamuzni.
Mi férfiak többnyire racionális gondolkodásuak vagyunk, mindennek amit csinàlunk okkal tesszük.
Ha ràkèrdezel a sràcra, lehet elmondja - ha csak nem kezd el mujàskodni , vagy a macsót jàtszani hogy semmi semmi
Neked mint nőnek minden eszközöd meg van rà, hogy kiszedd belőle
#14 nem csapom be magam.
A helyzet tetszik. Lehet gáz vagyok, de én is csak ember vagyok, igenis miért ne tetszene ha azt látom vagy érzem hogy valaki vonzónak talál, szívesen van a társaságomban. Persze hogy tetszik, kedvelem mint embert.
Viszont abszolút nem jön be maga az illető szexuálisan/romantikus értelemeben. Csak jól esik.
#14 15
Baráti körömben van nagyon hasonló , érdekli mint barát ès mint ember, meg jól esik neki hogy valaki csapja neki a szelet ( és rosszul hogy egyre kevèsbè ) max ennyi , vagy esetleg még sok alkohol hatàsra tud vele bűnözni egyet.
#18 ez viszont érdekes amit írsz.
Hogy flörtölsz olyan lányokkal/nőkkel akiktől nem akarsz semmit szexuálisan. Mármint általában a barátaitól az ember nem akar..
De ha én flörtölök valakivel (ez persze csak én vagyok) akkor minimum bejön annyira az illető hogy lefeküdnék vele, nyilván ez többnyire nem valósul meg. Tehát ha flörtölök valahol egy számomra vonzó, de random férfivel, nem fogok vele lefeküdni:D
De nagy valószínűséggel, akkor lesznek olyan esetek is, akiktől akár többet is akarnék.
Szóval én barátokkal, haverokkal sose flörtölnék, mert az valahogy egy más fajta emberi kapcsolat, a számomra.
De érdekes amit írsz, ebből is látszik hogy sokfélék az emberek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!