Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak segítséget várok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak segítséget várok nem kritikát, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nem rég dolgozom egy új munkahelyen, lassan 1 éve. Találkoztam ott egy sráccal, aki egy végtelenül rendes, aranyos srác, de láthatóan boldogtalan.

Eljutottunk arra a szintre vele, hogy beszélgetünk végre. Ha csak ketten vagyunk, pl jön szembe, mindig ràmkacsint és végre látom mosolyogni, amit eddig nem nagyon láttam tőle.

Csak egy óriási gebasz van, van felesége és egy gyermeke. Soha nem hajtottam ilyen férfira, de beleszerettem, nem tudok mit tenni.

Szerintetek kölcsönös lehet, egy házas ember miért kacsint rám, ha nincs esélyem? Nem akarok szerető lenni.

Tudom , hogy minden rohadéknak elfogtok hordani.

De csak a gyerek tartja őket össze ezt kollégáitól tudom.

Kedvel azt próbálja tudtomra adni? Ilyen szituban soha nem voltam és nagyon szar az egész . Ahelyett , hogy belém rúgtok, kérlek adjatok tanácsot!

2021. aug. 9. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi ne kacsintgasson, hanem mondja el mit akar.
2021. aug. 9. 10:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező? Néhány kacsintásra alapozod a válási szándékot?
2021. aug. 9. 11:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy arra alapozom. De ha valaki nem akar semmit a másiktól miert kedveskedik és kacsingat?
2021. aug. 9. 19:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a tanácsom, hogy ásd el magadban ezt az érzést, én is voltam így, elég sokára sikerült, de két év után már eszembe sem jutott az illető. Azt viszont nem vettem volna a szívemre, hogy szétszakítsak egy családot. Majd megtudod te is, milyen apa nélkül felnevelni egy gyereket. És főleg,milyen érzés lehet a gyereknek!!! Te beképzeltél valamit, lehet, hogy rád mosolyog, de ez semmit nem jelent.
2021. aug. 10. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Hány éves vagy? Hány éves a pasi? Nagyon fiatal lehetsz ha kacsintásra alapoznál egy kapcsolatot.
2021. aug. 10. 11:48
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, fiatal vagyok , 22 éves. Ő 31.

Nem egy kapcsolatot alapozok rá, félre érted. Ahogyan beszel velem, amennyire kedves velem, jó ideje sokat beszélgetünk bent és egyszerűen azt kezdem érezni, hogy beleszerettem. De tekintettel, hogy családja van, hallgatok, el sem mondtam neki. Tudom, hogy nagyon kedvel, mert kimutatja, csak ezzel a kacsintgatassal zavar meg. Azt nem tudom eldönteni, hogy most ő ezzel jelet próbál küldeni vagy nem értem.

2021. aug. 10. 20:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#5, tényleg nem tudsz tisztán látni.

Egy kacsintastól.még ne tervezz esküvőt.

A válását sem.

Konkrétan azt se tudod kicsoda.

2021. aug. 14. 02:29
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Undorító. Ha mar "szegénykében" nincs tartás, legalább benned legyen! Persze, hogy táplálja az önbizalmát, hogy a felesége mellett téged is hülyít... Neked ez hogy esne a helyében? Akkor is sajnálnád, ha mas csajnak csapná a szelet! Gondolkozz mar, ha van agyad. Rengeteg normális, tisztességes egyedülálló férfi van. Ilyentől csak jobb!
2021. okt. 8. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kérdező, a munkahelyi flört a legtöbb helyen kellék és nem is gondolnak bele többet. Ne vedd komolyan, 22 éves helyes kiscsaj vagy, minden pasi jófej lenne veled. Mikor ennyi idős voltam, engem is körülugráltak az irodában a 40es családos pasik, kell nekik ez, egy kis libidólebegtetés, egy szép "kislány" figyelme, aztán hazamennek a realitásba. Erről szól ez, nem többről, ne alázd meg magadm
2021. okt. 9. 00:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell többet látni ebbe, mint puszta kedvességet és flörtöt, mert ha nagyon belelovalod magadat, akkor csalódni fogsz.

2021. okt. 9. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!