Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit furcsa kérdés, ha kényes vagy, ne olvasd el. :) Szereted a saját izzadtságszagod? És a párodét?
"Tudod te, hogy mi a fétis? Mert én igen. Hallomásból."
Remélem érzed utólag, hogy ezzel nem engem állítottál be butának, akármennyire is próbálkozol vele.
"Egyébként írtam, hogy aki kényes, az ne olvassa."
Nem, neked azzal van problémád hogy nem olyan reakciókat kapsz, amire vártál.
"És nem fogom egy természetes dologról azt gondolni, hogy természetellenes."
Izzadni természetes, de annyira hanyagolni a személyes higiénédet hogy büdös legyél az izzadságszagodtól, az nem. Ahogy előttem is írták, "nem a természet része okvetlenül büdösnek lenni".
Részemről ennyi, már így is túl sok időt pazaroltam egy bigottra.
32
Hála a jó istennek, hogy akkor befejezzük. Minden jót neked! (A bigott szó jelentését és használatát azért majd nézd meg.)
Na tehát.
1. Arról volt szó, hogy a saját és a párotok izzadtságszagotokat/szagát szeretitek-e. Innen "kicsit" elkanyarodtunk, vadidegenek izzadtságszagáról folyt a szó.
2. A fétishez még annyi, hogy akinek fétise van, az annak nyomán keres partnert, szerintem én még véletlenül sem írtam olyat, hogy az izzadtságszag alapján keresek. :) Lásd a kérdést ill. most az 1-es pontot.
3. Emlékszem rá, hogy itt (a gyakorin) egy nő arról beszélt, hogy amikor a férjével elhidegültek egymástól, akkortól már a "szagát sem bírta". Meg más téma kapcsán feljött, hogy egy nő szereti a párja szagát, amikor frissen van megizzadva. A párja. :)
Tehát ha valakinek nincs az az érzése, hogy a saját véleményemet hajtogatom, hanem elhiszi, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy ki hogy van ezzel, akkor írjon bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!