Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa ha egy huszonéves lánynak még nem volt barátja?
Nem ciki.
30 éves lány vagyok.Nem vagyok csúnya.Szűz vagyok.
Nem voltam még senkivel,mert nincs rá igénye.A kezem a leghűségesebb társam.Kit érdekel?
Ha 14 évesen veszted el,akkor K..ának hívnak,ha 30 évesen,akkor még kitalálják,hogy mindenről lemaradtál.
Ja,persze, pár vaginális orgazmustól,amit nagyon sok lány nem is mindig tud átélni.
Nem kell párkapcsolatban lenni,hogy társas kapcsolatban legyél.Van két legjobb barátom.Ennyit a társas kapcsolatról.
Meg árulja már el valaki, miért lenne csúnya,aki később veszti el a szüzességét?
Mert aki szép,azt hamar elviszik...bla...bla...bla...
Hogy én mennyi valóban falusi mértékben valóban szép,de városban labdába sem rugó lányt láttam már,akinek rengeteg udvarlója akadt.
Én viszont gyermek vagyok még mindig.Furcsa is.Nem közeledem senkihez.Boldog vagyok.Edzek, egészségesen étkezek.Élem az életem.
Ne érezd magad sza..rul egy olyan társadalom nyomása miatt,ami neked egy pohár vizet nem adna,ha szomjaznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!