Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire furcsa ha egy huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire furcsa ha egy huszonéves lánynak még nem volt barátja?

Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 08:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
A mai férfiúi felhozatalra ránézve, nem furcsa.
2021. jún. 29. 08:15
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Leginkább az fura, hogy nem volt rá igénye. Mert azért nem igaz, hogy minden férfi nyomi.
2021. jún. 29. 08:44
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolnám, hogy az, csak érdeklődnék, hogy milyen okból? Milyen személyiségű srác fogna meg?
2021. jún. 29. 08:56
 4/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen barátnőm, szóval nekem nem olyan fura
2021. jún. 29. 09:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Elég furcsa. Ha szép, jó lány, akkor általában fiatalon elviszik. Általában. Én is ismerek olyat akinek még nem volt, pedig szép és nagyon normális is. Ő/te miben látod az okát, hogy nem volt még párja/párod?
2021. jún. 29. 09:32
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Mindig furcsa, ha valaki egyedul van. Az ember tarsas leny, csak a modern tarsadalomban egyre tobb a lelki serult.
2021. jún. 29. 10:19
 7/20 anonim ***** válasza:
5%

Nem ciki.

30 éves lány vagyok.Nem vagyok csúnya.Szűz vagyok.

Nem voltam még senkivel,mert nincs rá igénye.A kezem a leghűségesebb társam.Kit érdekel?

Ha 14 évesen veszted el,akkor K..ának hívnak,ha 30 évesen,akkor még kitalálják,hogy mindenről lemaradtál.

Ja,persze, pár vaginális orgazmustól,amit nagyon sok lány nem is mindig tud átélni.

Nem kell párkapcsolatban lenni,hogy társas kapcsolatban legyél.Van két legjobb barátom.Ennyit a társas kapcsolatról.

Meg árulja már el valaki, miért lenne csúnya,aki később veszti el a szüzességét?

Mert aki szép,azt hamar elviszik...bla...bla...bla...

Hogy én mennyi valóban falusi mértékben valóban szép,de városban labdába sem rugó lányt láttam már,akinek rengeteg udvarlója akadt.

Én viszont gyermek vagyok még mindig.Furcsa is.Nem közeledem senkihez.Boldog vagyok.Edzek, egészségesen étkezek.Élem az életem.

Ne érezd magad sza..rul egy olyan társadalom nyomása miatt,ami neked egy pohár vizet nem adna,ha szomjaznál.

2021. jún. 29. 10:36
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
#7 Azért a párkapcsolat ennél jóval többről szól. Ha te így boldog vagy, akkor oké, de azért ne ez legyen a követendő példa...
2021. jún. 29. 10:48
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy követendő vagyok.Tudom, miről szól egy párkapcsolat.Volt már párkapcsolatom.De túlmisztifikálni sem kell,miszerint az valami éteri dolog és milyen kiváltságos az,aki ebben részt vehet.Én például teljes ember vagyok.Egyedül is.Szeretnék majd biztos valakit,de én tényleg nem állok rá készen.Csupán meg szerettem volna nyugtatni a kérdezőt,hogy semmiről nincs lemaradva.
2021. jún. 29. 10:53
 10/20 anonim ***** válasza:
Kedves #9-es: Megkérdezhetem, hogy mi miatt érzed úgy, hogy nem állsz készen? Minek kellene történnie, hogy úgy érezd, hogy szívesen nyitnál valaki felé?
2021. jún. 29. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!