Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit furcsa kérdés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit furcsa kérdés, ha kényes vagy, ne olvasd el. :) Szereted a saját izzadtságszagod? És a párodét?

Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába írom, mert szerintem alapvetően befolyásolja a párválasztásunkat.

2021. aug. 8. 15:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Én kényes vagyok a szagokra, a sajátoméra is.
2021. aug. 8. 15:42
 12/36 A kérdező kommentje:

8

Köszönöm a válaszod.

Hát kísérletekben a férfiak szagát szokták tesztelni nőkön. Volt olyan pl. hogy nőgyógyászati rendelőben bizonyos székeket előzőleg kicsit összekentek vonzónak ítélt férfiak izzadtságszagával és a nők azokra a székekre ültek le. :)

Én az izzadtsággátlókat fiatal korom óta nem bírom (kiütések, pirosság, allergia), legutóbb meg a dezodortól pattogtam ki, de amúgy sem nagyon használtam, mert ahogy te írtad, nehéz tolerálni az izzadtságszag és a dezodor illatának a keveredését. Ha nagyon kell, levendulás hintőport tudok bevetni. Úh. most büdösen vagy illatosan fogok járkálni, kinek mi jön be. :) És ahogy említetted, különböző változók miatt mindig másként.

2021. aug. 8. 15:44
 13/36 A kérdező kommentje:

9

"Másoké viszont elviselhetetlen,"

NEKED. Nekem - ahogy írtam - a második exemé nagyon jó volt. Ez van.

2021. aug. 8. 15:48
 14/36 anonim ***** válasza:
30%

13.

Attól még ez undorító. A legyeitek viszont vidámak lesznek.

2021. aug. 8. 15:52
 15/36 A kérdező kommentje:

14

Anxious Drága, ez a TE véleményed. És akárhányszor leírod, én mindig válaszolni fogok neked. :))

2021. aug. 8. 15:55
 16/36 anonim ***** válasza:

Hú, köszi a levendulás hintőpor ötletét!

Annyi mindent próbáltam már, természetes dezodorokat is, de azok kevésbé hatottak. A boltiak meg elvileg károsak. Egy idő után meg ugye a fent említett okok miatt a szagukat se bírom már.

Amúgy eléggé megkavarta az ember a természetes feromonok, illatok alapján kialakuló vonzalmat a hormonkészítményekkel meg deókkal. De azért átüt néha a szag :D

És igen, sokszor egészségügyi probléma jele is egy rossz szag, pl szájszag is. Akit vonzónak találtam, annak a szája ízét is szerettem reggel-este, ahogy volt, természetesen. Vagy semleges volt, vagy ilyen kellemes fűszeres.

2021. aug. 8. 15:57
 17/36 A kérdező kommentje:
Egyébként nem csak a hónalja izzad az embernek, hanem a szeméremdombja is. Ott is lehet büdös, nem? Pedig ott nem dezodorál meg izzadásgátlózik senki. Hüm.
2021. aug. 8. 15:57
 18/36 A kérdező kommentje:

16

Én össze szoktam keverni vízzel. A tenyerembe öntöm a hintőport és egy icipici vizet engedek hozzá, elkeveredik egy homogén "masszába" és akkor fel lehet kenni. :)

Igen, állítólag a nők rosszul választhatnak, ha fogamzásgátlót használnak. Elgondolkodtató.

2021. aug. 8. 16:00
 19/36 A kérdező kommentje:

"Sweat itself does not smell but body odor may occur when bacteria on the skin break down acids contained in the sweat produced by apocrine glands, which are located in the armpits, breasts, and genital-anal area. The bacteria’s waste products are what produce the smell."

"Az izzadság önmagában nem szagos, de testszag akkor keletkezhet, amikor a bőrön lévő baktériumok lebontják a hónaljban, a mellekben és a nemi szervek és a végbél területén található apokrin mirigyek által termelt izzadságban található savakat. A baktériumok salakanyagai okozzák a szagot."

[link]

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

2021. aug. 8. 16:16
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Mivel alapjaraton egyaltalan nem szagos a honaljam, ha megis budos, ordenare buznek erzem. Mert szokatlan, es rogton azt hiszem, meterekrol erezni, pedig csak a kezemen erzem. Nagy idegesseg, menstruacio vege es megfazas utan budos, kanikulaban csak sos viz.

A parom se budos, es a szennyeskosarban valogatva erzem csak a szagat. Talan nem veletlen, olyan szaga van, amit toleralok. Masoke undorit altalaban.

2021. aug. 8. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!