Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit furcsa kérdés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit furcsa kérdés, ha kényes vagy, ne olvasd el. :) Szereted a saját izzadtságszagod? És a párodét?

Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába írom, mert szerintem alapvetően befolyásolja a párválasztásunkat.

2021. aug. 8. 15:09
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%
A sajátomat megszoktam, párom meg... sosem volt. (F)
2021. aug. 8. 15:11
 2/36 A kérdező kommentje:

Ma kicsit összevitatkoztunk egy barátnőmmel. Mondtam neki, hogy exem nagyon jónak találta az izzadtságszagom {közvetlenül zuhanyozás után, dezodor/izzadtsággátló, parfüm nélkül), azt mondta, hogy olyan, mint a széna szaga. Szerintem olyan nagyon elementáris, "őstermészetes", érdekes szaga van (nem mondok illatot), semmiképpen nem rossz. Ez az első fázis. A második fázisban kifejezetten büdös vagyok. A harmadik fázisban szerintem elképesztően jó szagom lesz (továbbra sem mondok illatot).

Visszatérve: a barátnőm gyak.lag meghazudtolt, azt mondta, hogy ne higgyem, hogy széna szagú vagyok. :) Na jó, de neki nem tudtam kifejteni a három fázist.

Nő vagyok.

2021. aug. 8. 15:14
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
Mi van? 😄 Az izzadság büdös, a sajátomé is, a férjemé is, a gyerekeimé is, ezen nincs mit szépíteni.
2021. aug. 8. 15:17
 4/36 anonim ***** válasza:
80%

A saját izzadtságszagomat megszoktam. Párom sajnos nincs. Ha lenne nem hiszem, hogy zavarna.

19/F

2021. aug. 8. 15:18
 5/36 A kérdező kommentje:

3

Igen, értelek. SZERINTED büdös. Szerintem meg nem.

2021. aug. 8. 15:21
 6/36 A kérdező kommentje:

A kérdés második felére az én válaszom:

Első exemnél nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Második exemét nagyon szerettem. Harmadik exemét (aki szerint széna szagú vagyok) nem éreztem sajnos, mert mániákusan mosakodott. Nagyon utálta és undorodott a saját szagától.

2021. aug. 8. 15:24
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem hiába mondják hogy meg van a kémia
2021. aug. 8. 15:29
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van, a test természetes szaga nagyon is befolyásolja a párválasztást.

Volt egy srác, aki udvarolt, de hiába volt ápolt, valahogy a természetes szagát nem tudta teljesen elnyomni, és bocsi a kifejezésért, de kicsit ilyen kakiszaga volt a bőrének néha (nem izzadság).

Exem is nagyon ápolt volt, sosem éreztem még szex után se a szagát, de szerintem biztos kellemes lett volna. Így inkább semleges volt kb mindig. De ő estére is enyhe illatú izzadásgátló dezodort használt.

Barátom ritkán használ dezodort és izzadósabb is, de én szeretem a testének az illatát (ez a bőr kipárolgása), ilyen meleg, puha, szénás. Az izzadsága változó, ahogy az enyém is, de legtöbbször nem kifejezetten kellemetlen, még ha erős szagú is.

Nekem függ évszaktól, táplálkozástól, stressztől, hormonális állapottól (ciklusban hol járok), de én is elég erősen tudok izzadni és szagosat, enyém néha egész kellemes, néha borzalmas. A legrosszabb a macskapisi szagú stresszizzadság. Sajnos a dezodorok se mindig elegendőek, vagy keveredve az enyémmel nekem nem tetszik az illatuk. Barátomé viszont dezodorral is jó. Talán a férfi illatok jobban illenek a természetes szagokhoz?

2021. aug. 8. 15:36
 9/36 anonim ***** válasza:
78%

Sajátját mindenki megszokja, de érezni, hogy "ez egy kicsit erős" pl. ha nagyon izzadsz. Másoké viszont elviselhetetlen, gondolj egy menetre egy klimatizálatlan villamoson nyár közepén. FÚJ

De amúgy verejték és verejték között is van különbség - szagra - még egy emberen belül is. Attól is függ mit ettél, mennyire vagy tiszta alapból, vannak-e betegségeid, mennyire vagy alkesz vagy cigikirály...

Cigikirályokon pl. még ez is cigiszagú lehet.

Alkoholisták izzadtsága sokkal büdösebb, mint másoké, konkrétan ilyen erjedt-avas állaga van.

Romák izzadtsága a romlott zacckávé és a túlfőtt káposzta elegye.

Időseké a poshadt vízre emlékeztet, sokszor húggyal keverve.

Menstruáló nőknek tud még lenni egy kellemetlen szaga, de szerintem az nem az izzadtság.

Sok embernek van átütő szar szaga is, ezekről majdnem mindig kiderül, hogy valami komolyabb betegséggel rendelkeznek.

És ott vannak a "dezodormesterek" akik magukra locsolnak több litert valami pacsuliból, amin keresztül érezni a fokhagyma-avasszalonna bűzt, mert a fürdés "elmaradozik" és nem az évszaknak megfelelően öltöznek. Hosszuújjú ing-szövetgatya kombó 38 fokban? Rossz választás!

Fokhagymafesztivál pedig szinte mindennapos, főleg nyáron. Fúj.

A legjobb, ha mindenki fürdik és nem bűzölögnek, "a páromnak jóú vagyok ígyis" mentalitással.

2021. aug. 8. 15:37
 10/36 anonim ***** válasza:

8 vagyok. Azt kifelejtettem kis érdekességképp, hogy a bőrünk alap illata (pl karon) eléggé más, de izzadságból van, hogy nagyon hasonló. Pl tipikusan egy jó meleg nyári napon összebújva :D

Szóval "elviseljük" egymást

2021. aug. 8. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!