Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosok mennyire szívesen házasodnak olyan párral, aki nem orvos?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy általában az orvosok nagyképűek lesznek-e egy idő után, elszállnak... ez igaz? Vagy azért van olyan, aki alázatos tud maradni? Mert ha megváltozik a személyisége (nagyképű lesz), akkor az okozhat párkapcsolati problémákat nem? Főleg, ha a másik pár nem orvos...2021. aug. 8. 12:36
11/24 anonim válasza:
Persze, hogy elszállnak, mivel a covid helyzet miatt most ki van nyalva az orvosok hátsója a kormány által, a fizetésük pedig meg 3-4x-eződött.
12/24 anonim válasza:
Én nyitottan ismerkedtem és nyitottan is állok mindenkihez. ( orvostanhallgató vagyok, túl a felén a képzésnek)Jelenleg mérnök párom van. Úgy érzem viszont belül , hogy ő nem tudja elfogadni azt, hogy mivel jár az orvosi egyetem és az, ha valaki orvos. Nem tolerálja túl jól a sok tanulást , a nyári gyakot , a vizsgaidőszakot. Szerinte túl keveset foglalkozom vele, első nálam a tanulás , szerinte a munkája után nekem vele kéne foglalkoznom, stb. Mert ő majd megteremti nekem az anyagi jólétet. Tehát ő jó példa egy enyhén egoista mérnökre. Bő egy éve vagyunk együtt és a kapcsolatunk mélyponton van . Jelenleg még nem tervezek nagyon hosszútávra, de úgy érzem, hogy nem ő az igazi.
13/24 anonim válasza:
12-én is mérnök vagyok, de hogy nem tartanék el nőt csak úgy, mert én vagyok felelős az anyagi jólétért, az is biztos. :D:D
Majd talál egy sugarbabyt aztán az lesz a baja, hogy az emg lehúzza anyagilag :D
14/24 anonim válasza:
Szerintem nem az a fontos hogy ki mit dolgozik, hanem hogy szeretik egymást
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Érdekesek! :) Orvosok is írjanak még!!!
2021. aug. 9. 12:41
16/24 anonim válasza:
Igaza van a 14-esnek. Fogadják el a másikat és szeressék feltétel nélkül .:)
17/24 A kérdező kommentje:
Így van! Alapvetően én is így gondolom, bár mások is így látnák! De a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja!
2021. aug. 9. 13:07
18/24 anonim válasza:
És le is lettem pontozva. 😅
Csak tudnám ki szerint nem hasznos a saját tapasztalatom…
19/24 anonim válasza:
Aki lepontozta a 14,16-os válaszolót mondja már meg, hogy szerinte a munka miatt kell együtt lenni valakivel?
20/24 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen sokan orvosi egyetem alatt, vagy a munkájuk során ismerkednek meg a párjukkal, hisz azért elég sok időt felemészt az egyetem és munka is. Plusz tisztában vannak azzal mennyi időt fel tud emészteni az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!