Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az orvosok mennyire szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvosok mennyire szívesen házasodnak olyan párral, aki nem orvos?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy általában az orvosok nagyképűek lesznek-e egy idő után, elszállnak... ez igaz? Vagy azért van olyan, aki alázatos tud maradni? Mert ha megváltozik a személyisége (nagyképű lesz), akkor az okozhat párkapcsolati problémákat nem? Főleg, ha a másik pár nem orvos...

2021. aug. 8. 12:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%
Sznob banda. Sokszor a semmire. Nekem a dokinők nagyon felejtősek. F, 39, mérnök
2021. aug. 8. 12:48
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Nincs általában az orvosok, mint minden más kategóriában felesleges általánosítani.
2021. aug. 8. 12:52
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Szüleim orvosok. Anyám diploma alatt nem is vesz emberszámba senkit, de azon belül is az orvosi az magasabb szinten van a szemében, mint a többi, nem az orvosi pályától lett ilyen, hanem mindig is így gondolta. Faterom szintén orvos, őt ezek a dolgok egyáltalán nem érdeklik,hogy kinek milyen végzettsége van, nem is az volt minden vágya, hogy orvos legyen, csak így alakult,az orvosi pályától sem változott meg.
2021. aug. 8. 12:55
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Háziorvosom felesége gyógyszerész.
2021. aug. 8. 12:56
 5/24 anonim ***** válasza:
19%

"Háziorvosom felesége gyógyszerész."

Igen, de a gyógyszerészek is használhatják a "Dr" monogrammot a nevük előtt.

2021. aug. 8. 13:09
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, nem lehet általánosítani. Egyszer randiztam egy orvos férfivel, róla megvolt a véleményem + emellett az időbeosztásuk is kaotikus :)
2021. aug. 8. 13:14
 7/24 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a párom fogorvos. Lassan 1 éve vagyunk együtt. Egyébként itt tettem fel többször is kérdést ezzel kapcsolatban, mert én is rettentően féltem, hogy milyen lehet.

Szerintem minden orvos más és más.

Viszont én nála jobb társat nem is találhattam volna. Mindenben segít és nagyon megértő. Veszekedés eddig még egyszer sem (!!) fordult elő köztünk.

Nekem csak egy vegyész technikumom van, de ő soha nem éreztette velem azt, hogy ez neki bármilyen szégyent jelentene. Vagy, hogy egyáltalán zavarná.

Én többször felhoztam neki, hogy ez miatt milyen rosszul érzem magam. Erre ő azt mondta, hogy ő azt látja bennem, hogy igenis megérettem egy felnőtt életre (mivel még csak 22 vagyok) és igenis van intelligenciám és nagyon kultúrált ember vagyok.

Jelzem, hogy az én családom egyáltalán nem pénzes, sosem voltunk gazdagok. A páromnak viszont magánorvosi rendelője van, és elég sok pénze. Ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy az anyagi különbségek sem feltétlen okoz problémát.

Szerintem nem minden orvosra jellemző az, hogy nagyképű lesz.

Egyébként ők is ugyanolyan emberek mint bárki más.

2021. aug. 8. 13:40
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

A környezetemben(eüs vagyok) akik orvosok azoknak többnyire orvos a párjuk(egesz lakosságra levetive nehéz megállapítani, de azért inkább azt mondanám, hogy 2/3-3/4-üknél mindkét fél orvos).

A nagykepuseg meg nem ettől függ. Van aki elszall, más meg megmarad cukorfalatnak. Illetve többször hallgattam sztorikat ledobbenve, hogy velem pl normális, de ha a keze alá kell dolgozni akkor bunkó pöcs.

2021. aug. 8. 15:25
 9/24 anonim ***** válasza:
84%

Az elmondható, hogy az orvosok nagy része szintén orvossal házasodik. Az viszont úgy van, mint máshol, hogy vannak nagyképűek és alázatosak egyaránt. Valakit teljesen elvakít a saját egója, valaki meg az utolsó hajléktalannal is úgy bánik, mint bárki mással.

Én egy orvost készülök elvenni éppen amúgy. 29/F mérnök

2021. aug. 8. 16:22
 10/24 anonim ***** válasza:
39%
Ahol én dolgozom, ott a 95%-a elszállt magától. Nem túl rózsás a helyzet.
2021. aug. 8. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!