Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek a volt orvosomnál?
Nem rég volt egy kezelésem, ami több alkalom volt. Az orvosom egy elsőre elég magának való ember benyomását keltette. Nem is nagyon tett rám jó benyomást...
Utána a 4. Alkalomtol minden megvaltozott. Kedves lett, többször meg fogta a vallalamat volt, h beszélgettünk pár mondatot a covid oltasrol, a szokásos hogy vagyok kérdés után visszakerdezett. Akkor vettem észre, h tulajdonképpen egészen jóképű. Szóval mára már egy kicsit bele is estem 😅
Viszont sajnos már nem kell hozzá mennem többet 😒
Viszont én szeretnék kapcsolatot vele...
Tudnátok tanácsot adni? Vagy ilyen sztorik is érdekelnének.
Ilyen ez...szegény orvosok.Mint ahogy egy rendőr,futár,pultoslány vagy akárki megtetszhet bárkinek is. Emberek vagyunk vagy mik :) ez valóban nagyon szánalmas dolog.
Kérdező .Első körben próbálj meg utána járni ,hogy van e kapcsolata ,családja. Vagy próbáld meg megkeresni közösségi oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!