Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy helyes fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy helyes fiú azért nem kezdeményez, mert kevésnek érzi magát a másikhoz?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nagyon helyes srácot, akiről nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki. Valaki múltkor azt mondta, hogy talán kevésnek érzi magát hozzám és esélytelennek, azért nem kezdeményez. Én viszont ugyanígy érzek a sráccal kapcsolatban. Átlagos arcú lány vagyok, nem különösebben bomba testalkattal (deszka típus), ő viszont jóképű, sportos. Létezik, hogy ennek ellenére még ő érzi magát kevésnek hozzám?
2021. márc. 14. 15:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Minden lehet.
2021. márc. 14. 15:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen sajnos, főleg ha a nő olyanokat mond amivel a pasit a földbe döngöli. Pl nálunk az egyik kolléganőm azon siránkozott, hogy mindig csóró pasikat fog ki. Na most a mostani pasija is egy merci terepjáróval jött érte, meg valami vállakozó. Akkor az ilyennél hogy merjen próbálkozni bárki is.
2021. márc. 14. 15:24
 3/16 A kérdező kommentje:
2: Nálam ez nem játszik. Nincs mivel felvágnom. Meg nem is szoktam senkit a földbe döngölni.
2021. márc. 14. 15:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Ezért sem értem, mi oka lenne rá, hogy kevésnek érezze magát hozzám. Anyagilag sem állok jobban, mielőtt valaki ezt is elkezdené.
2021. márc. 14. 15:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaja bármi lehet.

Érezheti magát kevésnek hozzád képest.

De az is lehet, hogy a hely ahol találkoztok abszolút nem megfelelő vagy kínos ahhoz, hogy úgymond megismerkedjen veled, vagy te vele.

Amúgy hol szoktatok összefutni?

Ja és háát az ilyeneknek sokszor a következő a vége:

" tetszenek egymásnak, vágyakoznak a másikra hosszú heteken hónapokon át, elképzelik gondolatban milyen tökéletes is lehetne minden....aztán egy nap az egyikük meglátja a másikat egy nővel/férfival majd rádöbben, hogy erről lemaradt...és , hogy csúnyán ráb**aszott...

Mert nem lépett nem tett semmit"

2021. márc. 14. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

Lehetséges persze, de ha tényleg jóképű meg sportos, akkor ez elég valószínűtlen. Ott valószínűbb az, hogy már van "kiszemeltje" akire vágyik.

Az általad felvázolt eset akkor lenne, ha a srác ronda lenne, vagy geek, vagy kövér vagy bármi ilyen "lúzerségnek" kikiáltott tényezővel rendelkezne.

2021. márc. 14. 15:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
K*rvára nem külsőtől függ az hogy ki mennyire magabiztos..lehetsz te adonisz illetve a világ legszebb csaja ha te belül nem ezt látod és nem ezt hitették el veled vagy magadról pont az ellenkezőjét hiszed..szóval lehetséges..velem is történt már ilyen.
2021. márc. 14. 16:07
 8/16 anonim válasza:
7-es ez az idézet honnan van?
2021. márc. 14. 16:15
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
8-as, miért gondolod hogy idéztem akárhonnan is? Ez tapasztalat. Mind magamról, mind másról.
2021. márc. 14. 16:17
 10/16 anonim válasza:
Bocsi, elnéztem az 5-öst szerettem volna megkérdezni :D
2021. márc. 14. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!