Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szégyen és veszélyes egy majdnem 27 évvel idősebb férfival kalandba keveredni?
Írtam tapasztalatot is. Te nem erre vártál, hanem buksi simire, hogy nem lesz gáz, minden rendben, happy end lesz.
Igazából egy fogalmatlan kislány vagy, akinek sejtelme sincs, hogy milyen tragikus lehet a végkimenet, és szeretné azt hinni, hogy semmi rosszat nem tesz.
Nem tetszik, ha csúnyát írnak? Akkor gondold végig, hogy 10 év múlva is te leszel a "kis cafka, aki szétverte a Kati házasságát". Erre akár ismert embereket is lehet írni példának.
Tudom, hogy semmiről nincs fogalmam mindaddig ameddig velem is meg nem történik ugyan ez. Nagyon éretlen vagyok ehhez az egész témához, tudom . Viszont ahogy jó pár ember írta, ha nem velem akkor mással csalja. Én tisztában vagyok azzal is, hogy nem akarhat tőlem semmi komolyabbat, de lehet én fogom neki azt mondani (mielőtt bármi történne köztünk), hogy bocsi, de nem és egytől eddig mindent visszadobok neki, amit vett. Az is lehet, hogy semeddig nem jutunk el. Kitudja?
A feleség pedig biztos tudja, hogy nem egy és nem két nője volt már és lesz is. Ha nem akkor is biztos, hogy nem pont nálam fog lebukni. Pláne, hogy azt sem tudja ki vagyok.
"Az mennyivel lenne jobb, hogy 10-15 év múlva mikor már valóban tartós kapcsolatom lenne, jönnék rá arra, hogy ezt is kihagytam, azt is kihagytam ezt sem próbáltam és azt sem."
Neked ezzel a mentalitással soha nem lesz komoly kapcsolatod. Te mindig csak szerető leszel, valakinek a szexbábúja. Egyszer csak azon veszed majd észre magad, hogy idősödő pasik fétiseit szolgálod ki és kihagytad az igazi életet. Te valóban erre vágysz? Ez a te életcélod? Szeretői létet kihagyni neked kimaradni valamiből. Egy 27 évvel idősebb pasi megdugjon ez a te álmod?
"Minden nőt, de szerintem minden férfit IS érdekel a pénz"
Te már most 21 évesen megvásárolható vagy. Téged nem a pasi érdekel, hanem amit a pénztárcájava nyújtani tud.
Mit kell cseszegetni ezt a kislányt? Hadd próbálkozzon erre-arra hiszen fiatal még. Ennyi idős koromban én is összefeküdtem időnként nős pasikkal. Teljesen titokban kell csinálni. Én sohase buktam. És képzeljétek mára komoly párkapcsolatban élek hosszú évek óta. Nincs félrejárogatás, teljesen jól kijövünk párommal.
Sok itt az álszent pitsa, ez a baj.
Én még több voltam, mint a te rendőrös.
Nekünk egy majd öt éves szép kapcsolat lett belőle.
Ha csak a szex lett volna a központban, hát hamar léptem volna.
Mondjuk én már vagy 20 éve elváltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!