Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szégyen és veszélyes egy majdnem 27 évvel idősebb férfival kalandba keveredni?
"Dehát én úgy tudtam, titeket nőket a pénz egyáltalán nem érdekel!
Kizárólag az IQ meg az EQ!
Most akkor, hogy van ez? Összezavarodtam"
Ez irónia igaz? :)
Az se igaz, hogy x éves-évtizedes házasságban, ha asszonykával jó a szex, akkor apu nem megy félre. Nem persze. Soha, sehol.
Hamarabb is akár, aki hajlamos csalásra és adódik alkalom. Nemcsak prűd libákat csalnak...
Ez annyira tipikus! Nem ismerek olyan rendőrt, aki nem csalja a feleségét. Nem Vivien a neved véletlenül? 😂
Lehet, hogy ha te nem fekszel le vele, akkor lefekszik mással, de akkor a felesége se téged fog megtépni, hanem a másikat. Nem téged gondol minden ismerősötök ku.rvának, hanem mást.
Kockázat az van bőven. Konkrétan tudok olyan esetet, ahol a rendőr féltékeny volt a szeretőre, és mikor szakítani akart, lelőtte.
Tudok olyan 20 évest, aki repült otthonról, mert hasonlóan bölcsen vélekedett a megcsalásról, amit ki is fejtett anyukának. Csak azt nem tudta, hogy az anyja hónapok óta próbálja megmenteni a házasságuk, miközben apuka egy lányakorú szeretőt kezelget. Csúnya összeveszés lett, azóta se beszélt a lánnyal az anyja.
Olyan libákkal Dunát lehet rekeszteni, aki azt hiszi, hogy csak szex lesz, aztán fél év múlva már egyik hülyeséget csinálja a másik után, mert szerelmes.
A becsületes rendőrnek nincs pénze. Ha ennek van, akkor nem becsületes. Ki tudja, hogy milyen illegális bizniszben van benne. Annyi eszed azért legyen, hogy ne vihessen bele semmibe.
A fiatalságod meg épp nem megéled, hanem elpazarlod. De hát nem mindenki olyan jó nő, hogy saját párja legyen, nektek be kell érni azzal, hogy egy vén farkon osztoztok.
23-as remélem, hogy tényleg irónia.😂 Aki azt mondja, hogy nem érdekli az vagy bolond, vagy hazudik. Minden nőt, de szerintem minden férfit IS érdekel a pénz.
Én nem mondom, hogy soha sehol nem megy félre a férj, hiába tökéletes minden. Viszont ez nagyon nagy szerepet játszik benne. Nyilván én még “gyerek” vagyok ehhez a házasság témához, és valószínűleg X év múlva lehet máshogy gondolom, de szerintem nekem jelenleg nem erre kell gondolnom.
Az mennyivel lenne jobb, hogy 10-15 év múlva mikor már valóban tartós kapcsolatom lenne, jönnék rá arra, hogy ezt is kihagytam, azt is kihagytam ezt sem próbáltam és azt sem.
Régen megházasodtak az emberek 18-20 évesen, és szerintem az emberek 40-60%-a elválik. Hogy miért? Mert belefáradtak, és főként a nőkre mondom, hogy ők talán boldogtalanabbak mint a férfiak, talán több nő csalja meg a férjét, még férj a feleséget. Persze ez csak egy vélemény, de remélem a lényeget kiszűritek.
#28: Akkor komoly kapcsolatban egyáltalán ne gondolkodj, később se, mert mindig lesz olyan, amit még nem próbáltál, és neked ez jellemzően mindig valaki más férje/párja lesz. Ilyen a véred.
Egész addig ugrálhatsz faxról faxra, amíg független vagy, és nincs gyereked. De gyereket véletlenül se vállalj! Csak pokollá tennéd az életét.
Azzal sincs baj, ha fontos a pénz. Legalább neked van annyi eszed, hogy nem csinálod ingyen. Nem szégyen ez már manapság, sokan szereztek már így vagyont és hírnevet. Gumit használj mindig!
Szóval tényleg számít a pénz!
Pedig azt hittem, elég lesz a kifinomult lelkivilágom, és a páratlan intellektusom!
Csalódott vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!