Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szégyen és veszélyes egy majdnem 27 évvel idősebb férfival kalandba keveredni?
Figyelt kérdés
Nagyjából 1 hónapja megismerkedtem egy férfival, aki számomra eszméletlen jól néz ki, a probléma ott kezdődik, hogy majdnem 27 év van közöttünk, viszont nagyon vonz az, hogy rendőr és amikor vele vagyok akkor nagyon biztonságérzetem van. Már elkezdtünk találkozgatni is, amikor esetleg úgy végzek akkor értem szokott jönni, haza szokott hozni. Kocsikázgatunk, voltunk már vacsorázni is, sétálgattunk, de csókon kívül még semmi nem történt köztünk. Amit nem titkol azaz, hogy családja van. Van 2 gyereke, az egyik tőlem idősebb.🙄🙄 Én egyébként 21 vagyok, a pasi pedig most lesz 48. Elvileg a feleségével nem sok minden van köztük, de nyilván hazajár. Rólam viszont biztos, hogy nem tudnak. Szerintem pénze is elég sok van, ami nekem furcsa mert tudomásom szerint egy rendőr nem keres valami jól. Mégis nagyon szép autója van, ajándékokat szokott venni, úgyhogy nem tudom. Amikor a szüleim nem voltak itthon, akkor volt is már nálunk. Szerintetek mennyire lehet veszélyes belemenni egy ilyen kapcsolatban?2021. aug. 5. 15:03
31/46 A kérdező kommentje:
Azért nem prostituált vagyok, és egyáltalán nem pénzért csinálom. A kettőt ne keverjük össze, rajta kívül egyébként is 1 barátom volt és ennyi. De kezdjük ott, hogy nem is csináltam még semmit.🤷♀️ A fontos a pénz dolgot pedig arra értettem, hogy ahhoz, hogy mondjuk közös életet tudjunk kialakítani (nyilván nem vele) kell hozzá pénz. Szerintem pedig jogos mind a nő, mind a férfi részéről elvárni, hogy igenis legyen pénz. Igaz, hogy nem milliomos vagyok, sőt nem is jó a keresetem, de igenis tudom azt, hogy a szüleimnek elég pénzük van ahhoz, hogy finanszírozzák azt amit kellene magamnak és nem tudok. Ha az én részemről rendben van minden, akkor a férfi részéről szintén ugyan ezt várom el. Ezt most minden nagyképűség nélkül mondom, csak azért írom le, hogy jobban értsétek.
2021. aug. 5. 18:17
32/46 anonim válasza:
" Ezt most minden nagyképűség nélkül mondom,"
Nem is nagyon lenne mire nagyképűnek lenned!
33/46 A kérdező kommentje:
Igen,tudom. Épp ezért írtam oda, hogy nem a szüleim pénzével akarok jönni, de azért azt kicsit erősnek tartom, hogy valaki konkrétan lek*rváz.
2021. aug. 5. 18:24
34/46 anonim válasza:
#33: Nyuszicsibe, te jöttél össze ajándékokért egy családos emberrel, aki apád lehetne. Szerinted ha ez kiderül, a többség minek fog nevezni? Nagyságának?
35/46 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem az ajándékokért jöttem össze vele, ha vesz természetesen elfogadom, hisz miért ne? Nekem szánta. A többségnek igazából nem sok köze van hozzá, mert hát ugye az egyáltalán nem probléma, ha tegyük fel egy 28 éves csaj összejön egy 30 éves pasival, vesz neki egy aranyláncot vagy bármit, az persze természetes. Akkor már rögtön azért jött vele össze mert ajándékot vesz, ez azért nagyon nem így működik. De ha egy fiatal egy jóval idősebbel, akkor az már mindjárt szemet szúr az emberek többségének. Azért szerintem ez egy picit vicces.
2021. aug. 5. 18:43
37/46 A kérdező kommentje:
De én csak leírtam azt amit úgy érzek, hogy helyes. Ezen mi butaság van?
2021. aug. 5. 19:01
38/46 anonim válasza:
Volt egy rendőr exem. Minden tökéletes volt közöttünk ameddig nem volt rendőr. Ott mintha agymosáson ment volna keresztül. Igazából a szex tökéletes volt mindig is közöttünk ,mégis minden lánynak azt mondta,hogy ugyan együtt élünk ,de hát az nem jelent semmit.Nem akar megbántani a szakítással stb. Isten tudja hány nővel csalt meg ,nem is érdekel már. Utána 2évet próbálkozott még .Szóval ezzel csak azt akarom mondani ,hogy nem biztos ,hogy otthon minden úgy van ahogy azt ő előadja.Amit most érzel kb a "tiltott gyümölcs vonzalom" .Rosszul fog esni ha nem minden úgy alakul ahogy te azt most elképzeled. Inkább aludj még erre egyet és gondold át.
39/46 anonim válasza:
Igazából kár ide bármilyen kérdést kiírni, mrt a legtöbb válaszoló makulátlan ember és úgyis csak rosszindulatúan kioktatnak. Az életed nagy dolgaiban neked kell döntened, nem idegen emberek mindenféle tanácsaira hallgatni.
40/46 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok. Egyszerűen csak olyan emberek tapasztalatára lettem volna kíváncsi, akik már voltak hasonló szituációban. Hát ez sajnos nem jött össze.
2021. aug. 5. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!