Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a nagybetűs NŐ?
Figyelt kérdés
Sokszor lehet hallani, vagy olvasni különböző helyeken hogy igazi nagybetűs NŐ.
De tényleg van ilyen?
Kire mondják ezt?
Valaki már találkozott ilyen nővel?
2021. aug. 5. 12:39
1/16 anonim válasza:
Ez mindenkinek mást jelent. Én nőként csak a visszáját tudom mondani, aki nekem a nagybetűs FÉRFI az másnak nem feltétlenül az.
3/16 anonim válasza:
Ahogy az 1. válaszoló írta. Nagybetűs NŐ az, akit te annak látsz.
4/16 anonim válasza:
Számomra az exem az. Őt lehetetlen felülmúlni. Olyan, mint egy drog.
5/16 anonim válasza:
A megjelenése, a kisugárzása, a tekintete, az illata nem felejthető!
Csak egyszer találkoztam életem során ilyen nővel.
Ő a feleségem!
6/16 anonim válasza:
Ideális esetben mindenki azzal él.
Ha nem, az probléma.
7/16 anonim válasza:
"Számomra az exem az. Őt lehetetlen felülmúlni. Olyan, mint egy drog." Az anyádat is eladnád érte, aztán hagy habzó szájjal a saját szarodban megdögleni?
Ha a felülmúlhatatlan is mindenkinek mást jelent, miért ne jelenthetne a nagybetűs nő is...
8/16 anonim válasza:
Főnökasszonyom ilyen, de annyi hibája neki is van hogy félrekúr.
9/16 anonim válasza:
Gondolom olvasatodban a NŐ, kussban teszi amit a férjura mond, nincsenek igényei, es orommel szolgalja ki a ferjet
10/16 anonim válasza:
Minden ember szemében az épp aktuális nő az, még a legrondább is. Aztán, ha vége a zománcnak, akkor jön a következő nagybetűs nő, aztán a következő, a következő, a következő...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!