Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér vagyok, így már sosem lesz barátom?
Nem az arcommal van gond, az szép és szimmetrikus, a hajam meg dús, hosszú, barna, de nagyon kövér vagyok. Már megőrülök, hogy nem vagyok 50 kilós lány, ááá. Még egy ideig biztos nem fogyok le, mire lenne barátom, addigra már 20 leszek kb. Társkeresőn regeljek vagy mi? Élőben ha meglátnak, biztos elmegy majd a kedvük:(
16L
168 centi, 65 kiló ez kövér?:D:D:D:D
Én 90kilóra gondoltam kb.:D
Még hogy 168/65 kövér?:D
De jót nevettem.Nincs ezzel baj, nyilván egy 40kilós anorexiáshoz képest súlyos vagy, de nem szeretjük az anorexiásokat;)
20f
A kommentedben fogalmaztál jól,duci.Nem pedig kövér.
Én pl. 161 cm és 58 kg vagyok,van rajtam fölösleg,de nem nyavalygok.Mondjuk hétfőtől megváltoztatom az életmódomat.Szeretnék formásodni,nem is annyira fogyni,bár néhány kg lemehetne.
Egyébként könnyen barátkozok,szívesen adok tanácsot és segítek másoknak.Összességében szerintem én is értékes ember vagyok,annak ellenére,hogy nem vagyok topmodell alkatú.
És te is értékes vagy.Sőt,lehet,hogy még értékesebb is,mint az aki vékony.
15/L
(első voltam.)
Csak igennel vagy nemmel... Borsodi vagy?
Van egy lány, aki tatt ilyen mint te vagy, még úgy korba is stimmel, és annyira szép, h teljesen megbolondított
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!