Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szabotálja valaki saját magát?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy direkt rosszakat mond saját magának a másiknak. Rontja a saját "presztizsét". Állítja nem azért teszi, hogy lebeszélje magát a másikról. Akkor mégis ennek mi értelme?2021. aug. 4. 15:22
11/31 A kérdező kommentje:
8-as nyilván, de akkor sem értem benne a "logikát". Értem amit mondasz, de ez akkor szerintem azonos azzal hogy aki ilyet mond annak esze ágában sincs jobb útra térni.
2021. aug. 4. 15:39
12/31 A kérdező kommentje:
10-es: szerintem nem éppen önbizalom gondokra utal az, ha a másik a képedbe tolja hogy más helyében ő saját magában nem bízna. Szerintem ez provokáció és manipuláció plusz felelősség előre elhárítása. Amolyan pszichopata módszer szerű szerintem.
2021. aug. 4. 15:41
13/31 anonim válasza:
Jobb útra térni? Egészen pontosan milyen dolgokról van szó, ha szabad érdeklődni?
14/31 anonim válasza:
"miert kell azt hazudnia, hogy nem lebeszélni akarja magát a másikról?"
Ez olyan mint a tanács után a " vagy nemtudom".
Lényegében képtelen megfelelően kommunikálni a bizonytalanságait.
15/31 A kérdező kommentje:
Hogy akármit teszel mondasz, úgyis csak a rövidebbet húzhatod. Ha azt mondod bocs így nem kell ez nekem, akkor te leszel a rossz hiszen ő nem lebeszélni akart magáról, ha meg belemész, akkor ahogy vki írta: ő szólt előre, a te bajod ha belementél.
2021. aug. 4. 15:43
16/31 A kérdező kommentje:
14-es jó elfogadom. De kiben bizonytalan? Saját magában vagy a másik emberben?
2021. aug. 4. 15:44
17/31 anonim válasza:
De azt tudni, hogy mi miatt nem lehet benne bízni? Egyébként az exem is ilyen volt. Volt egy mélypontunk, majd szajkózta, hogy ő alkalmatlan komoly kapcsolatra, jövőtervezésre, ami igaz is volt, mert megrögzött hazudozó volt + a pénzével sem tudott bánni és ez enyhe kifejezés... És persze a következő kapcsolatában is ezeket valami csoda folytán elmondta, meg a sok múltbéli szenny dolgát, aztán mégis a bizalmába fogadta az illető. Változás szerinted van? Nincsen. Ugyanúgy 0 maradt mind emberileg, mind anyagilag. Esze ágában sincs változni, de ezzel védekezik, hogy de ő elmondta, mire lehet számítani. Ezt onnan tudom, hogy tőlem akart szakítás után bő fél évvel kölcsönkérni, nem kis összeget...
18/31 A kérdező kommentje:
13-as bizalomról van szó. Bízol valakiben, ő ezt tudja jól. Majd egy idő után azt mondaná hogy az ő más helyében saját magában sem bízna meg.
2021. aug. 4. 15:46
19/31 A kérdező kommentje:
17-es jól leírtad, köszi!
2021. aug. 4. 15:46
20/31 anonim válasza:
"8-as nyilván, de akkor sem értem benne a "logikát"."
Mert az ilyesmi nem logika alapján működik, meg a legtöbb ember sem. Ha logikát keresel, keress egy pszichopatát. Ott minden abszolút logika lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!