Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha valaki gyakran rossz kedvű mennyit segít rajta egy
társ általában? Radikális változás lehetséges?
HOva rohan ő bele?? Rég nincs senkije. Nem rohan sehova, csak nem jön az, aki megfelelne. Viszont szomorú, mert magányos.
Én pontosan így voltam évekig, ahogy te és ahogy a kérdező. Évekig egyedül, mert bárki nem jó, csak hogy legyen, még ha rossz is egyedül. Viszont nekünk nyomasztó volt az egyedüllét. Neked meg nem.
2021. aug. 4. 11:34
És ezzel a különbséggel nincs is baj, mint írtam is korábban. Ezért nem értek egyet a kérdező azon állításával, hogy az ilyen individualista gondolkodás káros. Szerintem meg felszabadító és segít másként látni a helyzetet. Sok minden fejben dől el. De nem baj, hogy nem vagyunk egyformák.
2021. aug. 4. 11:37
Forditva. Eloszor radikalisan valtoztatsz az eleteden, majd utana keresel tarsat. Neked kell a munkat elvegezned, nem pedig a masiknak kell kirangatnia belole. Epeszu ember nem kezd ilyennel.
2021. aug. 4. 12:38
Társ? Egy rosszkedvűnek? Hogy a társa kedvét is elronts?
2021. aug. 4. 14:36
Én pl. sosem értettem, hogy valaki miért mástól várja, hogy rendbehozza az életét?
Én nem hiszek a "amíg nem szereted magad, más se tud szeretni" hülyeségben, de mikor másra hárítjuk a felelősséget, hogy a jelenlétével majd a mi problémáinkat megoldják az szerintem elég ostoba dolog és szinte sosem működik.
2021. aug. 4. 20:18
a rossz kedvű és a magányos ember között nincs összefüggés .. A magányos emberre , egy kapcsolat nagyon is jól hathat akár terápia szerű javulásokat hozhat az életében, újra motivációt kap 8 általánossal a zsebében elkezd vágyni egy közgáz diplomára és addig megy amíg milliárdokat nem fog keresni.. tehát ennyire számít egy kapcsolat néhány ember esetében.
2021. aug. 5. 10:51
Nem arról van szó, hogy rendbehozta az új társ az életemet. Az életem teljesen OK volt; rendezett, kiegyensúlyozott. CSAK magányos voltam, amitől sokszor szomorú voltam. És ezt abszolút megoldotta a társtalálás.
2021. aug. 5. 10:56
Persze, exem szépen lehúzott magához. Ha neki szr volt, nekem is legyen az. Ez NEM tudatos viselkedés volt tőle, csak épp ezt eredményezte - meg egy szakítást, ami után nekem kellett pszichológushoz járni. Ennyit erről.
2021. aug. 5. 16:45
19/20 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyi a bajom, hogy jelenleg magányos vagyok semmi egyéb. Nem húznák le ezzel, mert boldogabb lennék mellette. Nem szeretem az olyan előítéleteket, hogyha valaki egyedül boldogtalan, akkor a kapcsolatban is ez lesz. Magányosan nem érzem jól magam, barátokkal igen.
Ne törődj ezekkel az egyedül is boldognak kell lenni mert különben társsal se leszel megjegyzésekkel
Nekem is ezt mondták és nem lett igazuk
2021. aug. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések: