Baj ha ma ettem fagyikelyhet, kinder fagyit és gyümölcslevest is? Amúgy általában figyelek a kajalasra, meg sokat edzek. De ezen a héten nyaralok. Meg ha a héten elengedem magam, de utána ugyanúgy folytatom, akkor nem lesz sok változás ugye?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 20:27
1/12 anonim válasza:
Nekem ugyan nem baj.
Ezt te nem tudod felmérni, neked mennyire fontos a tested?
2/12 anonim válasza:
Bajnak nem baj, csak összefosod magad tőle.
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Amint visszatérsz az edzéshez visszaáll. Nehogymár az ember ne engedjen meg magának pár napot :D
4/12 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, de azért nyaralás alatt sem érdemes mindent össze-vissza enni.
5/12 anonim válasza:
Nem. Lehet néha lazítani. Ráadásul nem is vészes, amit ettél.
6/12 anonim válasza:
Tulajdon képen miéért nem lehet bűntudat nélkül enni ?
Úgy jó étvággyal .
7/12 anonim válasza:
Ez szemèly függő. Èn bármit bármikor megehetek, bármivel keverve. Koviubi gyümölcsel, lekvároskenyèrrel, csokistejjel ès kis romlott fasirtal. Bármit betolhatok amit ès amikor csak megkivánik. Abszolut nem hat rám semmi mòdon sem. Nincs sem kalòria számolás sem valami ijesmik. 185 cm ès 75kg vagyok.
8/12 anonim válasza:
Túlzabálod magad majd itt kérsz feloldozást....nincs jobb dolgod? Miért nem mész a templomba gyónni? Több értelme lenne.
9/12 anonim válasza:
8: Nem zabálta túl magát. Láttál már kinder jégkrémet? kb. 60 kalória van benne. A gyümölcsleves se egy megterhelő étel. És evett fagyit nyáron. Ez aztán a zabálás. :D
10/12 anonim válasza:
Ha általában a hétköznapokon figyelsz a táplálkozásodra és sportolsz is, nyaralás alatt nyugodtan lazíthatsz egy kicsit. Pár ilyen naptól nem lesz semmi bajod, elhízni se fogsz. Arra azért figyelj, hogy ne rontsd el a gyomrodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!