El akarok kezdeni egy komolyabb diétát?
Más diétát nem igen merek csinalni mert azt nem tudnám tartósan ezt viszont abbahagyni igazából nem tudom hiszen itt csak hozzászokik a szervezetem a kevés evéshez.
A tofut mennyire ajánljátok?
Mi bajod van a tesztakkal??? He????
~ egy forró vérű olasz lány
Szia!😁
Képzeld egy háromnegyed éve tudtam meg hogy az emberek különböző anyagcsere típusokba és hormon típusokba sorolhatók. A neten találhatsz tesztet melyet kitöltve megtudhatod te melyikbe tartozol. Így szert tehetsz személyre szabva arra vonatkozóan mi az amit nem szabad enned és miaz amit feltétlenül enned kéne. Geyébként csupán az hogy napont a4x5 eszel és épp csak a félét annak amit szoktal már sokat tettél magadért. Én például teljesen elhagytam az étrendemből a lisztet, cukrot így kenyeret pékárut sütit tészta -féléket nem eszem, és jó alakom lett fél év alatt. Mézzel ízesìtek.rengeteg zöldség hal gyümölcs, de legyél kreatív....nézz szét a neten...
Kenyérből van teljes kiörlésű, rozs, tönköly. Tésztábót pld durum, vagy más gabonából. Barna rízs. Ezek lassabban szívódnak fel, de kalóriában hasonlóak, tehát csak mértékkel szabad fogyasztani.
Ami fontos, minél több zöldség, minden étkezéshez. Leves, főzelék önmagával sűrítve, párolt/sült zöldség, saláták kevés dresszinggel. Bármilyen nem túl zsíros hús, hal, tojás, túró, natúr joghurt. Inni csak víz, ízesítetlen tea. Az üdítők, gyümölcslevek felejtősek. Gyümölcs mértékkel, de ne banán és szőlő. A nassolást viszont hagyd el, esetleg étcsoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!