Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a barátom, de közben szeret?
Nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal, tök jól elkezdtünk beszélgetni, meg minden, egy hosszu beszélgetésbe tisztáztuk hogy ő nem akar semmit csak barát akar lenni, mert ő vki másba "szerelmes", de nem viszonozzák neki
De mikor sms-ezek vele akkor mindig azt írja hogy hiányzok, meg beszéljünk már, meg talizni akar...
Akkor szerintetek ez mi? Normális válaszokat, thx
Nekem van egy barátom! ( 28 éves férjes asszony vagyok )
Évek óta nem telik el úgy nap, hogy legalább telefonon ne beszélnénk. Sokszor megöleljük egymást, mindent tudunk egymásról. Puszival köszönünk és válunk el egymástól. Gyakori az arcsimogatás és mindíg nagyon kedvesek vagyunk egymáshoz. Ettől még nem vagyunk szerelmesek egymásba. Boldog vagyok a férjem mellett és Ő is a barátnője oldalán.
Szerintem van esélyed meghódítani őt. Neked sírja el a bánatát, veled beszéli meg a dolgait, rád bízza a titkait, a legjobb szerelmek a legjobb barátságokból szövődnek! :)
Nem kizárt, hogy tetszel neki, talán csak nem meri megmondani neked.
Szerintem - ha neked tetszik ő, és szeretnéd, ha több lenne köztetek, mint barátság - hívd el randira! De add meg a módját, tudja, hogy randira hívod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!