Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit írhatnál bővebben a dologról. Ordibált veled vagy mi miatt fogott el ez az érzés? Lehet,hogy nem megfelelő módon kommunikáltok.. ha hirtelen haragúak vagytok mindketten akkor együtt kellene változtatni a dolgokon. Egyébként a tréning is segíthet,de fejben is el kell határoznotok, hogy mielőtt a másik fejére olvastok mindent, nagy levegő, számol 3-ig és emberi hangnemben próbáltok beszélgetni.
2021. júl. 31. 15:02
Hát én nő vagyok és időnként én is legszívesebben megvernék bizonyos embereket, ha nagyon felhúznak vagy nagyon ki vagyok akadva. Ilyenkor általában belerúgok valamibe vagy rácsapok a falra stb, a lényeg hogy ne tegyek kárt semmiben és persze senkiben.
Szerintem amíg képes vagy a tettlegességet teljes mértékben meggátolni, és csak gondolati szinten létezik az ütés, és utána lenyugszol, addig nincs gond. Kérdés persze, hogy mi idegesített fel annyira.
A düh egy természetes emberi érzés, nem szabad elfojtani, nem bűn. A tényleges bántalmazás a bűn, de az már azt jelzi, hogy a dühöt nem vagy képes kontrollálni.
2021. júl. 31. 15:15
3/8 A kérdező kommentje:
Van egy 8 éves kislányunk, akit eléggé túlfélt mindentől. Nem csak szerintem, a szüleivel is szokott vitatkozni erről. Szerveztek a kis barátnőivel egy ottalvós bulit, ő viszont nem engedte hogy ott aludjon, csak úgy akarta elengedni ha este hazahozzuk. Ezen ment a vitánk, olyasmit mondott hogy egy felelőtlen valami vagyok, nem emlékszem már mi volt az a valami. Ekkor forrt fel bennem a víz. Azt kell még tudni hogy ilyenkor általában beismeri hogy ő túlozta el a dolgot, csak most nagyobb vita keveredett a dologból.
Néha rájuk fér egy kiadós verés.
2021. júl. 31. 15:21
5/8 A kérdező kommentje:
annyi még, hogy a kislány vér szerint nem az enyém, de mindig sajátomként szerettem.
Mivel visszafogtad magad, nem gondolnálak rossz embernek, hisz képes vagy előre gondolkozni. De mindenképp foglalkozni kell ezzel, hogy a benned felgyűlt frusztrációt miképp tudnád ilyen helyzetekben megfelelően levezetni.
2021. júl. 31. 15:35
stressz, fáradtság ha felgyülemlik akkor indulatossá válik az ember minden kisebb inger hatására. Kezdj el sportolni bármit amiben letudod vezetni a feszültséget és ha van rá módod akkor pihenj vagy filmez a pároddal .
2021. júl. 31. 16:01
#3 normális, hogy ezen felhúztad magad.
Így a leírásból egyáltalán nem tűnsz rossz embernek , teljesen normális, hogy egy ilyen vita felidegesít, meg a legjobbat akarod a kislánynak.
A rossz ember az nem itt kezdődik.
N30
2021. júl. 31. 16:02
Kapcsolódó kérdések: