Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok egy ilyen beszélgetés után? Miért lettem ilyen rossz ember?
Bocs, hogy ilyen hosszú szöveggel terhellek titeket késő este, de ez van...
Még 3 éve megismertem a neten egy nagyon aranyos, kedves lányt. 400 km távolság van köztünk, szóval nem sok minden lett a dologból, de napi szinten tartottuk a kapcsolatot. Az utóbbi időkben ez eléggé leromlott, sokszor éreztem úgy a lány iránt, hogy "de jó lenne ráírni, de írjon rá a f..om". Ő sem keresett. A minap ráírtam, hogy megkérdezzem, hogy van, mi újság vele, és meg szerettem volna beszélni, hogy mi történt köztünk. Ő erre azt mondta, hogy ne haragudjak, de nagyon kész van, most esett át egy szakításon, majd holnap megbeszéljük. Eljött a holnap, vártam, hogy rám írjon, de semmi. Ma írt rám kezdésnek egy "szia :)"-t, de ismét abban az állapotban voltam, hogy semmi kedvem nem volt hozzá, sem ahhoz, hogy beszélgessek vele. Egy óra elteltével mégis visszaköszöntem neki, és jöttek a szokásos dolgok, hogy mi újság velem, stb. Láthatóan jobb kedve volt, de én elutasító, zárkózott voltam vele, válaszoltam a kérdéseire, de én nem érdeklődtem felőle, nem kérdezgettem, azt sem hoztam fel, hogy meg kellene beszélni azt a dolgot, ami félbe maradt. Majd szép álmokat kívántam neki, és elköszöntem.
Egyébként sajnos nem csak vele vagyok ilyen. Az egyetemen volt egy nagyon jó lány barátom, de ő sem keresett egész nyáron, azóta nem is beszéltünk, még ha látom is, elkerülöm őt messzire, úgy teszek, mintha észre sem vettem volna. Iránta is egyszerre érzem azt, hogy hiányzik a társasága, és egyben elmehet a fenébe, nem vagyok rá kíváncsi.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!