Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember az életedben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember az életedben, akiről tudod, hogy már sosem fogtok beszélni, és ez nagyon zavar hosszú idő után is?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 19:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Van. Életem szerelme. Hónapok óta szenvedek, mint egy idióta, letiltani sincs erőm, csak nézem a képeket amiket felrak folyamatosan azzal a csajjal, akire lecserélt engem. Soha nem fogja megtudni, hogy mennyire meghalok érte. Soha nem fejeztem ki neki igazán az érzéseimet...
2021. júl. 30. 23:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkori/tinikori legjobb barát.

Olyan volt mint a filmekben. Mindent együtt csináltunk 7-14 éves korunk között, pedig ő fiú, én lány. Szünidőben reggel 9kor tali, néha haza szaladtunk enni, este 9kor könyörögtünk a szülőknek, hogy csak még 5 perc, volt hogy kiszöktünk éjjel és taliztunk, csak még együtt lehessünk, aztán olyan szerelem féle lett, első csók, "járás"de még nagyon gyerek szinten, de a mindenei voltunk egymásnak, megbeszéltük, hogy ahogy betöltjük a 18at, elvesz:)

Aztán szüleim elváltak és elköltöztünk anyuval messze. Kicsit meghaltunk mindketten, utolsó este el is szöktünk együtt, de nem jutottunk messze.

Leveleztünk egy ideig, de lassan elhalt a dolog. Ez pont a mobilok és net elterjedése előtt volt 2-3 évvel 99-ben.

Sokat gondoltam rá az évek alatt, az első években rengeteget sírtam utána, minden fiúban őt kerestem.

10 éve visszaköltöztem a szülővárosomba és egy nap szembe jött az utcán. Mikor messziről megláttam, a szívem a torkomban dobogott ahogy tudatosult bennem, hogy ő az, jön felém.

Minden visszajött, úgy éreztem mindjárt elkezdek szaladni és a nyakába ugrom.

Jó, persze, sok év telt el, van egy életünk, nem voltak hamis illúzióim, csak úgy örültem, hogy újra látom.

Ahogy közelebb értünk egymáshoz nagy hangosan vigyorogva rá köszöntem, álltam volna meg, hogy akkor leállunk beszélgetni.

Ő meg csak rám nézett, láttam, hogy meglepődik egy pillanatra, megismer, haláli nyugalommal alig hallhatóan visszaköszön és meg sem fordul a fejében, hogy megálljon, ment tovább, nem nézett vissza egyszer sem. Úgy néztem utána mint akit leforráztak. Pedig 10 évvel korábban szó szerint egymás karjaiból téptek ki bennünket.

Egy világ dőlt össze bennem, bár ne is láttam volna, mert addig egy ilyen idilli kép élt a fejemben, milyen lenne újra találkozni.

Mai napig hiányzik, pedig már 22 éve...

2021. júl. 31. 00:05
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Távkapcsolat volt 17 éves koromban. Itt a gyakorin ismerkedtünk össze. Fél évig tartott. Tudtuk, hogy ez így nem sokáig működhet. Mindketten kb. egyszerre találtunk közelebbi párt magunknak. Utána is még beszéltünk, de egyszer csak hirtelen abbamaradt lezáratlanul a levelezésünk. Ennek már 6 éve, de néha eszembe jut milyen jókat beszélgettünk...
2021. júl. 31. 00:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy soha többé nem fogunk beszélni, csak már nem zavar. Köszönésre sem méltat, én meg nem fogok utána futni, egy lépést nem teszek a büdös életben. Pedig életem egyik legnagyobb szerelme volt több, mint három évig. Ezalatt megalázott párszor. Végül egy másik nőt tapogatni meg írogatni neki többet ért az érzéseimnél. Az ilyenért nem is kár.. és már nem fáj, mert nem akarok vele kommunikálni soha többé. Szerencsére mostanában az történt, hogy beleszerettem valaki másba. Cserében évekig úgy hittem, hogy nem élem túl.
2021. júl. 31. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!