Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember az életedben, akiről tudod, hogy már sosem fogtok beszélni, és ez nagyon zavar hosszú idő után is?
Az elso barátom pl.
Nem akartunk szakitani csak a szuleivel elkoltozott muszajbol(tinikapcsolat)es sirva riva bucsuztunk el. Elotte megkerte a kezem a szuleimtol hogy mehessek en is vele, de nem engedtek el aztan öngyilkos probalt lenni, de felépult és elkoltozott (voltam 16 ő 18,2 évet jártunk igy hatalmas szerelemben)
Azota egy gyerekkori haverja oszttarsa, SENKI nem tud rola semmit kozossegin nincs fent. Mint aki kb meghalt ugy el van tunve.
Igazabol ha en nem is találom őt, de ha ő akarna viszont, akkor engem megtalálna. Én igy vagyok vele. Hogy akkor ezekszerint ő nem gondol rám.
4.vagyok
Folyt amugy egy masik gyerekkori szerelmem megtalaltam. Egy vilag tort bennem ossze felnove miutan vele beszeltem ujra. Ugyanis akkor tudtam csak meg, hogy ő folyamat azt hitte rolam, h nem szeretem őt, meg csak r.banc vagyok es csalom valszeg ossze vissza. En meg akkoriban usztam a szerelemben a rozsaszin szemuvegben a föld felett pillangokat kergetve.. es évekig(10) kerestem ill addig nem tudtam rola aztan végre megtaláltam. Es jött a hidegzuhany. Ráorok hatalmas örömmel, erre ő: hihetetlenul lenezoen, lekezeloen beszelt rolam de azert udvariasan, es utana simán ignoralt azaz nem ir nem kiván tovabb kapcsolatot sem tartani. Csak neztem magam elé hogy mi van?? És ugy egy törest is okozott rendesen.
6#
Nem tudom. Az is lehet csaladja van, azert magannyomozot nem fogadok miatta.
Lehet ő is csak lesz.r.l engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!