Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember az életedben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember az életedben, akiről tudod, hogy már sosem fogtok beszélni, és ez nagyon zavar hosszú idő után is?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 19:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Az idő szerencsère nagy gyógyítò. Van akivel èvekig akartam legalàbb egyszer beszèlni. Csak hogy megèrtsem mièrt lett vège. De kb 2 èv masszív önkínzàs utàn ez elmúlt...
2021. júl. 30. 19:51
 2/24 anonim ***** válasza:
30%
Nincs, azért nem beszélünk mert nincs már értelme.
2021. júl. 30. 19:59
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Van egy pasi, a volt munkahelyemről, akibe másfél évig szerelmes voltam. Teljes rózaszín ködfátyol. Aztán hitegetett, ignorált, bunkó volt velem, megint kedves, végül kiderült hogy van valakije (akit nekem sosem említett, pedig elvileg barátok voltunk). Ki is ábrándultam belőle, mert megtudtam, hogy megdug mindent, ami mozog. Igazából úgy voltam vele, hogy elengedtem teljesen (lett azóta párom, és már nem is dolgozom ott), de írt nem rég az üzenőfalamra a szülinapomon, és éreztem hogy kicsit felkavart. Belegondoltam, hogy több, mint valószínű, hogy sosem fogunk már beszélni, és hogy nem is találkozunk már, és emiatt érthetetlen hiányérzetem van.
2021. júl. 30. 20:01
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

Az elso barátom pl.

Nem akartunk szakitani csak a szuleivel elkoltozott muszajbol(tinikapcsolat)es sirva riva bucsuztunk el. Elotte megkerte a kezem a szuleimtol hogy mehessek en is vele, de nem engedtek el aztan öngyilkos probalt lenni, de felépult és elkoltozott (voltam 16 ő 18,2 évet jártunk igy hatalmas szerelemben)

Azota egy gyerekkori haverja oszttarsa, SENKI nem tud rola semmit kozossegin nincs fent. Mint aki kb meghalt ugy el van tunve.

Igazabol ha en nem is találom őt, de ha ő akarna viszont, akkor engem megtalálna. Én igy vagyok vele. Hogy akkor ezekszerint ő nem gondol rám.

2021. júl. 30. 20:10
 5/24 anonim ***** válasza:
Van ilyen férfi.
2021. júl. 30. 20:12
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
4-es, ez nagyon szomorú :( Nem lehet, hogy megpróbálta és másodjára már sikerült neki? (nagyon remélem, hogy nem)
2021. júl. 30. 20:13
 7/24 anonim ***** válasza:
Van. 9 éve nem láttam, 6 éve nem beszéltünk. Szeretnék, de nem lehet.
2021. júl. 30. 20:13
 8/24 anonim ***** válasza:
42%

4.vagyok

Folyt amugy egy masik gyerekkori szerelmem megtalaltam. Egy vilag tort bennem ossze felnove miutan vele beszeltem ujra. Ugyanis akkor tudtam csak meg, hogy ő folyamat azt hitte rolam, h nem szeretem őt, meg csak r.banc vagyok es csalom valszeg ossze vissza. En meg akkoriban usztam a szerelemben a rozsaszin szemuvegben a föld felett pillangokat kergetve.. es évekig(10) kerestem ill addig nem tudtam rola aztan végre megtaláltam. Es jött a hidegzuhany. Ráorok hatalmas örömmel, erre ő: hihetetlenul lenezoen, lekezeloen beszelt rolam de azert udvariasan, es utana simán ignoralt azaz nem ir nem kiván tovabb kapcsolatot sem tartani. Csak neztem magam elé hogy mi van?? És ugy egy törest is okozott rendesen.

2021. júl. 30. 20:18
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

6#

Nem tudom. Az is lehet csaladja van, azert magannyomozot nem fogadok miatta.

Lehet ő is csak lesz.r.l engem.

2021. júl. 30. 20:19
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Ketten vannak. Az egyikük már kevésbé zavar, mert egyértelművé tette, hogy nem én vagyok számára a legfontosabb. A másik viszont úgy ment el, hogy sosem derült ki, mi van köztünk pontosan. Mondjuk részéről nagy eséllyel nem volt semmi, én meg nem akartam az előző miatt sérülni és meg se próbáltam kideríteni, lehetne-e ebből több is. Emiatt van bennem egy hiányérzet, de elsősorban nem férfiként hiányzik, hanem maga az ember. Azért nem beszélhetünk, mert semmi nem indokolja a kapcsolattartást onnan kezdve, hogy munkahelyet váltott.
2021. júl. 30. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!